mne sa to paci uz len z toho dovodu, ze chalan trafil klinec po hlavicke.
50% chalanov povie valentin je komercny den (ano aj)
40% chalanov kupi "trapnu" ruzu a bonbonieru pripadne plysaka alebo nejake ine klise valentinske darceky
a
10% chalanov vie, co holku potesi ovela viac nez ruza za 3€.
Myslim si ze ta baba ked to uvidela bola:
-jednak potesena, ze jej chalan do valentinskeho darceku vlozil kus seba, kus svojho vedomia a schopnosti (spravit stranku) a nebolo to "len" o par centovej pohladnici
-prekvapena originalitou
chalan co jej to venoval, vedel co robi.
i ked ta hudba a venovanie by sa dalo dotiahnut do lepsej podoby, ale budis. ide o podstatu a nie o "par detailov"
@levicok nuž, čakal som niečo na štýl čokolády milky alebo podobného webu. ale prekvapilo ma to , až na fakt že zacvakaný priestor sa dal využiť lepšie, a hudbu si mohol vyriešiť použitím youtube.com a nastavením w=0 h=0 + autoplay=1 aby to išlo každému a nezabíjalo to firefox / operu, etc....
ta baba je celkom pekna to si sa pytal? neviem no inak to vyznanie je dost ehm trapne. nie to ako ako niekdo niekomu vyjadril lasku ale to delfinik nnn kiss ci jak to bolo. bleee. a ani tu trapnu pesnicku nemusim. ale inak zlate!
je to pekné, ale tým, že si to ukázal stovke ľuďom na birdze to stratilo svoju intimitu ..veď je to "lenpreteba", tak si to tak mohol nechať, bolo by to romantickejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
@fxx nezavid
@7 ved ja vimeved to dostala aj na valentina
Dvakrát mi padla z toho mozzila
jej to ukáž nie nám !
Ale ak si to vezmem celkovo...
Je to úžasné, krásne, geniálne, proste... Fakt tej babe závidím Nádherné to je... Nuž, niektorí majú šťastie, asi sa našli
mozem sa ta spytat preco ta mam v kazdej ankete, v ktorej zahlasujes, zvyraznenu cervenou farbou okolo nicku?
áno, áno, dokonalosť birdzu
nadherny bug =D
@kat
no ale nie si odveci kedze sa ta to tyka =D
ale neviem, že ako to ja ovplyvňujem
eeeem... mam ta na ociach a strasne ma to irituje =D
obávam sa toho, že sa s tým budeš musieť zmieriť
alebo si vymazem hore spominanu katushku
vymaž
50% chalanov povie valentin je komercny den (ano aj)
40% chalanov kupi "trapnu" ruzu a bonbonieru pripadne plysaka alebo nejake ine klise valentinske darceky
a
10% chalanov vie, co holku potesi ovela viac nez ruza za 3€.
Myslim si ze ta baba ked to uvidela bola:
-jednak potesena, ze jej chalan do valentinskeho darceku vlozil kus seba, kus svojho vedomia a schopnosti (spravit stranku) a nebolo to "len" o par centovej pohladnici
-prekvapena originalitou
chalan co jej to venoval, vedel co robi.
i ked ta hudba a venovanie by sa dalo dotiahnut do lepsej podoby, ale budis. ide o podstatu a nie o "par detailov"
anyway, thumbs up, nice idea.
je to tak nechutne sladké, že aj mne sa z toho zdvíha žalúdok, to si poviem romantik jak sviňa!
Nie, nie, to nie, ľudia, ktorí mu to majú závidieť rozhodne nie sú druhoradí ;-D
pozveš ma na večeru pri sviečkach ? Ale tie sviečky musia byť BOSCH, žiadne BRISKy
Si len kvoli tomu kupil domenu a webhosting? si jej mal kupit kyticu a mal by si to lacnejsie a mozno aj viac by ju to potesilo