Zdravím páči sa mi jedno dievča ale nemám sa k nej ako vyjadrit boli sme spolu dnes vonku, a nemal som o čom kecať :/ som tak trosku aj hanblivy (teda trosku viac ) vedeli by ste mi poradit? :///
Začni jej rozprávať, že aký si hanblivý a ako ťa to serie a hovor to s úsmevom hlavne. Čiže buď sám sebou - úprimný a hlavne nebuď vážny ako na pohrebe, proste pohodička ako keby si kecal s mamou Potom sa už rozkecáte a bude okej....hlavne buď v pohode a buď úprimný, ale takým pozitívnym spôsobom no.
za 10 mozes zistit ci sa jej pacis. Ked hej tak je to jedno , hovor co ta napadne , bude ti to pripadat ako blbost , ze to nemozes ale mozes , nie je to blbost , to sa ti len zda lebo si hanblivy
nenapadne mavaj so svojou platinovou VISA kartou a spominaj vilu v Toskansku. ak take veci nemas, lacnym sposobom zacni s pokecom o nejakych aktualnych temach mladych. tu by som spomenul napr. dubstep, One Direction, synteticke drogy, chlast a ked si odvazny, aj postoj k analnemu sexu. ked sa vsak ani na toto necitis, mozes chvalit jej krasu a so zaujmom pocuvat, aku kozmetiku pouziva.
bozemoj ludia .. raz bol s nou vonku a uz chcete aby jej strkal jazyk do ust ... sa spametajte trocha... s tymto si musis púoradit sam..mal som tiez podobny problem .. :d :d odbre je citat si vtipy a potom jej ich hovorit..pobavi sa dobre .. :d :d
ako sa dá nemať sa o čom zhovárať? základ sú spoločné témy. ďalej hovor o veciach, ktoré ťa zaujímajú a preto o nich vieš hovoriť s nadšením, a okoreň to humorom. veľa sa vypytuj, ženy majú rady otázky.
a @7 ti neradí zle, úprimnosť je fajn... ibaže by si vedel hrozne šarmantne klamať
Zacni sa s nou rozpravat! Je jedno o com, ale ziadne zvrhlosti zo zaciatku, neskor kludne mozes pritvrdit. A cim skor jej ukaz, ze sa ti paci, a kasli na to, ci sa ty pacis jej alebo nie...dievcata rychlo menia nazory (hlavne ak ta este nepozna), takze veselo do toho!
no šak aj ja keď sa rozprávam s chlapcom ktorý sa mi páči ta kecám blbosti a strápňujem sa, ale keď som kus pripitá ta už v pohodke ..ale to nie je dobrá rada neopíjaj sa aby si sa s ňou vedel baviť ..ale veď téma sa vždy nájde na rozhovort myslím
fliper102030 babi nemaju radi hamblivych chalanov .... zacni normany bezny rozhovor co robila ako sa ma atd... zavolaj ju k sebe pozriet si film alebo do kina a ak nedoslo k prvej puse medzi vami tak jej ju daj nehambi sa preboha, to nemozes !§ .... povec jej co pre teba znamena ako ako ju mas rad a ze by si to chcel s nou skusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Je vzdy o com kecat...
a robím zo seba vždy debila
niekedy by som sa radšej hanbila
Ale Maul aj tak mozem byt
@jerometoucanrainbow (aaa, zas ty s tým tvojim mega super-dupper nickom takže podľa teba je to veľa? fuu, si fandíš challenge accepted!
Ale nebude to vediet ani ona co?
(forever alone)
Alebo sa napi ako špina a vyjav jej tak svoje city
a inak alkohol by mohol pomôcť, ale len tak do dvoch deci bo potom človek len kraviny natára
a @7 ti neradí zle, úprimnosť je fajn... ibaže by si vedel hrozne šarmantne klamať