Ahojte...musím to už niekomu povedať lebo sa zbláznim....ide o to, že sa mi jeden chalan páči už asi 4 roky a strašne ho chcem...keby luskol prstami tak by som si pred neho kľakla na kolená... Viem, že keby som mu napísala, možno by nám to spolu mohlo vyjsť, ale zároveň nechcem, aby ma tie jeho aféry pripravili o rozum, je to totiž namyslený kurevník. Stále bojujem s tým, či to je zlé, alebo dobré.. Preplakala som kvôli nemu už toľko hodín...ale keď ho vidím som z neho úplne hotová, motýle v bruchu proste všetko.... Čo mám robiť poraďte :/ viem že najlepšie by bolo na neho zabudnúť ale to nieje také jednoduché...
To akože keď sa ti niekto páći/má tvoje sympatie tak hneď treba vzťah riešiť? Pokúruj ho, zapál cigo a bež si dať domov sprchu.
Si neuveriteľne patetická a smiešna. Nerád by som znehodnocoval lásku a tak, ale trochu zdravého rozumu zapojiť treba do života, nie len prežívať dojmy z romantických seriálikov, filmíkov a knižočiek. Do rána si prečítaj Orwella, Bukowskeho Slobodu, zapi dezilúziu aspirínom a poplač si nad sebou nie nad touto "premrhanou akoželáskou".
tak sa opýtaj samej seba, či sa ti to oplatí. akžoe keby raz s tebou chcel byť, páčilo by sa ti chodiť s takým človekom prísť o sebaúctu? ak áno tak choď po ňom.
ach ale ako berem to fajn nakolko podla veku si v puberte cize chci ho aj tak to zlomi srdce, par krat poplaces a hlavne si kvoli nemu neublizuj nestoji za to cize ziadne rezanie a zabijanie!
Proste si prejdi touto etapou
@sushiqueen to je uplne normalne ze zenam sa pacia namysleni drzi alfasamci a suknickari. Vztah od toho necakaj ludia ako on maju radi slobodu. Vyhoda je ze si s nim uzijes kvalitny sex a nemusis riesit ziadne zavazky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Si neuveriteľne patetická a smiešna. Nerád by som znehodnocoval lásku a tak, ale trochu zdravého rozumu zapojiť treba do života, nie len prežívať dojmy z romantických seriálikov, filmíkov a knižočiek. Do rána si prečítaj Orwella, Bukowskeho Slobodu, zapi dezilúziu aspirínom a poplač si nad sebou nie nad touto "premrhanou akoželáskou".
Proste si prejdi touto etapou
a to že ho chce polka mesta znamena ze je suknickar? nemam v tom jasno...