my sme mali s byvalym taky zabavny vztah, trval velmi kratko a dlhsie sa to riesilo ako konalo proste mi povie ze "na dalsi den sa ti ozvem" a nic ... a este kvoli dacomu som mu aj prezvonila, nech mi zavola... a nic... a potom som dostala vynadane, ze ja som sa neozvala
Hm a vy chlapi ste nevinný ? Vy nás neodhodíte kôli totálnej kktine ako kamaráti a futbal, či úplným ostatným k*k*tinám ? mi vysvetlite že v tejto téme môžme za všetko len my
Inak ma strašne vytáčajú tie vyvolávacie a prezváňacie pičoviny.
Robte si srdcervúce scénky naživo, to pochopím, ale keď sa z dievčaťa stane AW len preto, že jej nejaký vygélovaný chmuľo už desať minút neprezvonil, oboch by som jebala lopatou do hlavy.
(Áno, spočítala som nadávky.Nie, nemám vygélovaného chmuľa.Áno, som zakomplexovaná.Ale aj tak ma to serie.)
@Skingirl94 hlboko sa klaniam a tlieskam jak zmyslovzbaveny tvojmu nazoru....
samozrejme, my na Vas sereme kvoli sportu alebo nebodaj kvoli kamaratom ktorych pozname dlhsie nez ty mas rokov....
Uplne som zabudol....ono je to ozaj asi fakt tak, ze hned ako si clovek najde priatelku tak ide vsetko nabok a kazdy bozi den musi clovek stravit v pritomnosti svojho milacika....
Dnes su tu chujoviny ako sport a priatelia....co pride nabuduce??? nezacnes nahodou ziarlit na mojich rodicov???...
Kokos keby mne zacne frajerka vykrikovat, ze sa venujem svojim zalubam a priatelom miesto nej tak s nou seknem v tu ranu, aby si v hlave usporiadala myslienky co za blbosti to tvrdi....ale berem to tak, ze Vam majetnym ( urcitym jednotlivcom) dievcatkam je aj 7 dni v tyzdni 365 dni v roku malo....
» www.birdz.sk/webka/bobe/... nikto vam nezakazuje chodit von aj s kamaratmi alebo ist si zasportovat ale ked kvoli tomu na cloveka totalne kaslete celu dobu a tvarite sa pritom ze nic sa nedeje tak to uz riadne dokaze nasrat...nemyslis nahodou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to je tak že ona ťa proste nechce a reálny dôvod ti nepovie a vymyslí si nejakú kravinu ... chápeš ?
Robte si srdcervúce scénky naživo, to pochopím, ale keď sa z dievčaťa stane AW len preto, že jej nejaký vygélovaný chmuľo už desať minút neprezvonil, oboch by som jebala lopatou do hlavy.
(Áno, spočítala som nadávky.Nie, nemám vygélovaného chmuľa.Áno, som zakomplexovaná.Ale aj tak ma to serie.)
samozrejme, my na Vas sereme kvoli sportu alebo nebodaj kvoli kamaratom ktorych pozname dlhsie nez ty mas rokov....
Uplne som zabudol....ono je to ozaj asi fakt tak, ze hned ako si clovek najde priatelku tak ide vsetko nabok a kazdy bozi den musi clovek stravit v pritomnosti svojho milacika....
Dnes su tu chujoviny ako sport a priatelia....co pride nabuduce??? nezacnes nahodou ziarlit na mojich rodicov???...
Kokos keby mne zacne frajerka vykrikovat, ze sa venujem svojim zalubam a priatelom miesto nej tak s nou seknem v tu ranu, aby si v hlave usporiadala myslienky co za blbosti to tvrdi....ale berem to tak, ze Vam majetnym ( urcitym jednotlivcom) dievcatkam je aj 7 dni v tyzdni 365 dni v roku malo....
nikto vam nezakazuje chodit von aj s kamaratmi alebo ist si zasportovat ale ked kvoli tomu na cloveka totalne kaslete celu dobu a tvarite sa pritom ze nic sa nedeje tak to uz riadne dokaze nasrat...nemyslis nahodou...
@8 @Johnny89
@17 @Kudlanka
. . . suhlas.