Ano, len by nemuselo mat tu biblicku konotaciu, lebo obcas z toho niekto usudi, ze som z poboznej rodiny.
Ale chcem sa volat Iren/Irene a nemat na konci -ova. To priezvisko si raz dam skratit, az ma popadne tuzba po zmene a nebudem mat volne miesta na kerky.
milujem svoje priezvisko ale meno... čo ja viem. dlho som si zvykala, že sa tak volám, stále s tým mám niekedy problém ale keď mi niekto povie zdrobnene, tak je to veľmi ňuňu a to mám rada. ale málokto mi hovorí zdrobnene, lebo s mojím menom to je proste dlhé, takže všetci robia to -mča a z toho ma ide úplne roztrhnúť.
ale zasa na druhú stranu kombinácia môjho mena plus priezviska je vlastne dosť super a som jediný človek na svete, čo sa tak volá, čo o sebe asi veľa ľudí povedať nemôže, takže cajk.
veľmi nie, dali ma po otcovi .. netajím sa tým že sa mi nepáči ale neriešim to veľmi, som radšej ak ma ľudia neoslovujú menom..celkovo oslovenia menom priliš nemusím, príde mi to aj zbytočné občas
Nie- vsetky ostatne nositelky, co poznam su bud ciganky, alebo mentalne vadne.. Nie zeby som bola rasista, ale ked ma niekto oslovi ciganskou prezyvkou nechce sa mi zit, srsly
@narazuvzdornaa
Ty si Mária , či nee? Ja som Mária a pôsobim veľmi pobožne ale mám rada zdrobneniny -najradšej Majka, Majuš, Majuška, Marietka a samozrejme Mariquittka
Priezvisko by som si najradsej poanglictil, lebo vela ludi nevie, ako sa pise (a ja neviem, ako to mozu nevediet). A krstne meno.... Nemozem povedat, ze by sa mi pacilo, ale ani ze by sa mi nepacilo....
neznášam, keď ma kamaráti volajú Nikola, to si môžu dovoliť len autority.. ale sestrička ma volá Nikoláčik a je to super alebo spolubývajúcej Nikušinka vždy poteší, inak by som sa v kútiku duše aj chcela volať inak, ale vždy si vravím, že to mohlo dopadnúť aj horšie
Mne sa veľmi páči každý ma ako decko chválil, že mám krásne meno a ja som sebavedomi vždy odpovedala, že ďakujem ale viem o tom možno ak by som nemala svoje meno ja dám ho mojej dcére ale ženských mien je kopa pekných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale chcem sa volat Iren/Irene a nemat na konci -ova. To priezvisko si raz dam skratit, az ma popadne tuzba po zmene a nebudem mat volne miesta na kerky.
Ty si Mária , či nee? Ja som Mária a pôsobim veľmi pobožne ale mám rada zdrobneniny -najradšej Majka, Majuš, Majuška, Marietka a samozrejme Mariquittka