Rytmus textu sa mi zdá veľmi neprirodzený, celý rozhádzaný a nepredvídateľný, hlavne v tých dlhých "nespievaných" pasážach.
Čo sa týka textu ako takého, nepríde mi ničím výnimočný. Tematicky jednofarebné (zámer), avšak zároveň ploché - nenašiel som jediné prirovnanie, všetko je povedané priamo, bez snahy o nejaké umelecké vyjadrenie (áno, beriem tak i tú pasáž '94 a ďalej).
A vety typu
"I don't know what to do if you left me, so please don't go away"
DDDD uz som si to pustila ... OMGG este viac mohli upravit ten hlas ... totok je riadne ... DDD hahas ... na nieco taketo zaspievat on nikdy mat nebude ! ... vlastne toto este ani nieje nic dobre .. a ani na to nema.. no sorry ... Ak niekto nieje hluchy tak sa mu to proste pacit nemoze .. a text neviem... urcite ho aj tak nepisal on takze nehodnotim ... strasny je prostee ! a tie v uvodzovkach vysky v tejto pesnicke DDD falosne aj na nahravke , na ktorej ma tak upraveny hlas ze ho nespoznat ... tollko k tomu.. sorry ak ho tu ma niekto rad ale no xP -
@patofbc .. dobre . a teraz si prerovnaj ten jeho hlas k tejto novej pesnicke pre mamu ci pre koho D.. uplne ine ... D kokooos ..D aa inak plno falosnych tonou je tam ... no sorry xP ... aa @21 .. nie nie ..D ja by som mala rovnaky nazor na tuto pesnicku aj kebyze to spieva myles kennedy (moj oblubeny spevak ) ... ja nie som na nikoho zaujata .. proste ked je nieco zle tak je to zle ... ! D
@avieabbey to video som ti tu dal preto lebo si písala "na nieco taketo zaspievat on nikdy mat nebude !" .... a tam si videla že nemal problém ani s výškou ... a už len tým ako píšeš je vidno že tu ti vadí ON a nie pesnička
@patofbc ... D ... pravdaze ... v tom videu len tak tak dal nizke tony ... takze ja neviem ci ty nevies co je to vysoky ton alebo co .. ach ... aj tie este falosne ... no dobre niektore tony sa mu podaria .. ale nazivo by koncert nedal proste ... taky spevak ako on moze byt kazdy xP ... pretoze v tomto storoci vlasne uz len komercia ... a to je dost smutne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
toto je silné
mne sa viac páči toto
Čo sa týka textu ako takého, nepríde mi ničím výnimočný. Tematicky jednofarebné (zámer), avšak zároveň ploché - nenašiel som jediné prirovnanie, všetko je povedané priamo, bez snahy o nejaké umelecké vyjadrenie (áno, beriem tak i tú pasáž '94 a ďalej).
A vety typu
"I don't know what to do if you left me, so please don't go away"
vymyslí každý druhý žiak základnej školy.
But... everyone's a critic...
z tej od tublatanky mám zimomriavky