omg zaspala som, lebo prsalo. Isla som do skoly, svietilo slnko. Bola som v skole, prsalo, muselo sa zasvietit. Na obede na mna prazilo slnko. Poobede fucalo a lialo. Cestou domov svietilo slnko. Teraz je modra obloha.
idem do skoly..prazi na mna slnko,nadherne jarne pocasie...behom chvilky od karpat oblacisko, vetrisko, moknem... a jak presiel tak zase to slnko... take smiesne pocasie prehankove
no tu je... teplo a počula som, že brutálne sneží u nás ja som sa dnes spotila, zo sťahovania, vyprchali zo mňa aj posledné fyzické sily a ruky sa mi budú shakeovať ešte tri dni... momentálne mi rovno do očí ďobká slnko
Ano, ano a včera bolo tiež pekne, som hned' vybehla s foťákom na ulicu a urobila pár foto, akurát som to stihla, potom zapadlo slnko, mám ich aj v albume
kým som bola v BB tak to bolo hnus na entú - sneh...a ako som sa vracala na juh,domkou - sneh postupne mizol a krásne svietilo slniečko jujky a v buse som si spinkala slniečko ma zobudilo
Dnes najprv snežilo,potom padal dážď neskôr zase slnko svietilo...a ako keby toho nebolo dosť fúkal vietor a ja som premrzla na kosť taaaakže NIE dnešné počasie sa mi nepáčilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov