kurva,včera som vstal a bol som celkom fajn,prečítal som si blog,napadol mi EMÁK a akosi sa ich neviem zbaviť..stále ma prenasledujú..aj v krčme boli dvaja,síce nekrvácali ale ofinu mali.
inak, citácia z jedného článku: Gothic style je veľmi ťažké akokoľvek charakterizovať. Koľko vyznávačov tohoto štýlu, toľko názorov. Človek Gothic je každý iný, nie sú žiadne parametre, ktoré by platili pre každého. Snaď len to, že chcú byť sami sebou, nemajú potrebu sa kamkoľvek zaškatuľkovávať v súčasnej spoločnosti, odsudzují stádový efekt ľudí, ktorí slepo nasledujú módne trendy. Goth považuje za nutnosť byť sám sebou aj v morbídnom slova zmysle. Žijú podľa svojho uváženia, nie podľa "morálnych" noriem dnešnej falošnej spoločnosti.
Cítia sa byť odlišní, spoločnost sa na týchto ľudí díva skrz prsty, preto sa rádi zhlukujú do skupín. Ľudia si hneď predstavujú, že chodia von v noci a ešte na cintoríny, že vyvolávajú duchov, sú satanistami, veštia z krištáľovej gule a ich obľúbeným maznáčikom je netopier. Nie je to tak, len chcú ísť vlastnou cestou. Považujú sa za niečo, čo nezapadá do dnešnej doby.
@19 ja bezne narazam do ludi a to jednak preto ze som siroka a potom preto ze som sprosta a sice ofinu mam ale momentalne je taka kratke ze vidim dobre, cize v tom asi problem nebude
@moussinka to je fajn ale moja spolužiačka sa hrá že je dačo iné a boss ulice prosto tých ľudí nemám rád, si namýšľajú že su niečo viac než druhí a cítia sa všemocní. (toto čo si napísala je super myšlienka len v dnešnej dobe to je už štýl a nie myšlienka) a nemám rád ak sa niekto oblieka len preto aby vyznel odlišne a nadradene. Čiže podľa toho či to má daný človek v krvi usudzujem či sa mi to páči
@poke tak takých ludí nemám rada ani ja, ale v poslednej dobe to takto berie väčšina ludí. ja stále nedokážem nájst štýl do ktorého by som sa zaradila, ako, často chodím v čiernom, neznášam čokolvek komerčné, to čo sa páči všetkým - hlavne hudba a oblečenie - ale ostatným ludom to nejako extra nepripomínam, je to moj názor a nepotrebujem ho nútit každému.
som myslela že to EMO už všetkých prešlo , zdá sa že ne ..
apropo, väčšiu hovadinu ako to že "gothic sa režú", som ešte nečítala a už duplom nie s dodatkom "emo sú normálni".. to snáď môže zadreť iba 14-ročná, čo číta blogy z blog.cz ... lmao
@moussinka tak to je v pohode ale nebirujem ľudí čo sa obliekajú kvôli dvom dôvodom (bd preto že to nosia všetci, čiže preto nenávidim emo a tie neonové trička a pod. sračky, a další aby vynikli) mám rád ked sa ludia obliekajú preto že sa im to páči a nerobia z toho oblečenia nejaké privilégium a ani nič vynimočné prosto renty ale pekne
@pamiska007 práve si vyhrala najsprostejší výrok na Birdzi... "GHOTIC sa režú a emo sú normálni" Síce nie som ani jedna z nich, ale aspoň viem, čo je čo... -.-
@pamiska007 Čo gothik sa reže EMO sa reže gotičky len pri oralnom sexe nepríjemne hrizú preto nechcem už viac mať oral z gotičáčkov a naviše Emo je buzerantský štýl malých detičiek v puberte ktoré nevedia čo zo sebou...
a vlastne k @45 nemyslím,že všetci čo sa režú/rezali sú vyznávačmi nejakého štýlu.. ja poznám pár emákov,ktorí sú úplne v pohode,nepijú,nerežú sa,nefajčia. len sa obliekajú do emo štýlu a tak nerozumiem,prečo ich spoločnosť hádže všetkých do jedného vreca -.-"
vsetky tie styly, modne vlny a pod. su dobre kokotiny, lutujem vas deti, ze vam nikto nevysvetlil, ze ste jedbnute, ked podlhanete kazdej blbosti co sem vietor donesie. Nastastie som taketo veci nezazil a jedine co sme robili, tak sme sa sa bicyklovali na BMX, hrali pogy, stavali bunkre, sprejovali a fajcili travu. Dakujem bohu za moje detstvo plne vzduchu a netrendovosti a americkeho vplyvu ci jakeho to vplyvu
tu asi nikdo nema ani ponatie co je to gothic..dievca ..anielen ako styl nie to este ako komunita ...kazdy si to predstavuje ako..ludi uplne v ciernom s bielim xichtom a zakrvavenymi handrami...ako daku temnu psychofamiliu ..blbost.. gothic stylov je kvantum......zevraj sa rezu?neviem otom...blby for.....bola si niekedy na dakom gothic zraze podujati?pochybujem s tymto nazorom.a to nemam na mysli krcmove party ale normalne akcie..skus si pozriet fotky s viona art...to je umenie zamerane na gothic..tam uvidis rozmanitost a roznorodost tohoto stylu....alebo si najdi castle party.pride ti tam niekdo ako naruseny co sa reze.. tyto ludia sa k sebe spravaju tak ako obycajny moderni ludia uz davno zabudli ako sa da k sebe spravat......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
» www.blackpink.xf.cz/... [obrazky.4ever.sk]%20dievca,%20emo%206873643.jpg
aj emaci sa mi pacili ako mensej ale myslim ze uz som "vyrastla" skorej do niecoho tvrdsieho, ze mi pridu moc zzenstili
ale ofina sa mi paci furt, aj piercingy
@pamiska007 a to si na toto kde prišla?
inak, citácia z jedného článku: Gothic style je veľmi ťažké akokoľvek charakterizovať. Koľko vyznávačov tohoto štýlu, toľko názorov. Človek Gothic je každý iný, nie sú žiadne parametre, ktoré by platili pre každého. Snaď len to, že chcú byť sami sebou, nemajú potrebu sa kamkoľvek zaškatuľkovávať v súčasnej spoločnosti, odsudzují stádový efekt ľudí, ktorí slepo nasledujú módne trendy. Goth považuje za nutnosť byť sám sebou aj v morbídnom slova zmysle. Žijú podľa svojho uváženia, nie podľa "morálnych" noriem dnešnej falošnej spoločnosti.
Cítia sa byť odlišní, spoločnost sa na týchto ľudí díva skrz prsty, preto sa rádi zhlukujú do skupín. Ľudia si hneď predstavujú, že chodia von v noci a ešte na cintoríny, že vyvolávajú duchov, sú satanistami, veštia z krištáľovej gule a ich obľúbeným maznáčikom je netopier. Nie je to tak, len chcú ísť vlastnou cestou. Považujú sa za niečo, čo nezapadá do dnešnej doby.
hlavne ze ty mas rozum..
panebože, pôvodný emo štýl, nezdegenerovaný hlúpymi deťmi, bol o niečom úplne inom ako o rezaní sa... -.-
apropo, väčšiu hovadinu ako to že "gothic sa režú", som ešte nečítala a už duplom nie s dodatkom "emo sú normálni".. to snáď môže zadreť iba 14-ročná, čo číta blogy z blog.cz ... lmao
Emolga vcelku ujde, ale inak...
teda ja sebe ako emo nepripadam?
inak emo ma nieako nebere a nikdy som sa o to viac nezaujímal
@barbi2020 hej lebo vecsina fakeov sa hra, ze su emo alebo scene
a k @0 nie je to tak trochu naopak? pretože ja som ešte nikdy nepočula,že by sa gothici rezali O_____o
Ale najradšej Regina Spektor alebo primadonna
je krasne ze si myslis ze si viac ako ostatni, ale ja nevidim nic zle na tom ze ma niekto svoj styl
Mne je jedno, kto si čo myslí o emákoch!
Sú to normálny ľudia, tak ako ty!