@flussica mám, ale nemám rád, keď sa tu vo fóre zakladajú témy, ktoré sa niečím opičia po predchádzajúcej a tvária sa, že to tak nie je proste môj prah humoru je asi niekde inde
@flussica , bože, vieš ako ja teraz slintám? pred chvíľou som ešte pozerala aj Bez servítky, čo ma skoro dorazilo, teraz toto je klinec do rakvy. musím si ísť spraviť niečo jesť, nemá niekto chuť na pirohy?
inak raz nám Frost vydal celkom peknú sumu peňazí, pričom si od nás žiadne nevzali, ach tá zábudlivosť
@bluepanter ako vies, ze ich robim preto, aby som zaujal ? Co ak chcem poukazat na stupiditu tychto diskusii ? Alebo to robim len tak z nudy ? Alebo som rad, ak ma napadne nieco vtipne ? (vzdy sa na tom niekto zasmeje)
Hmm evidetne sa povazujes za Sherlocka , ktory vsetko vydedukuje, je neimylny a ma najvacsieho........
@flussica no ja somchcela, aby ich niekto urobil mne ale tak asi idem uvariť ten polotovar... a môžem to potom aj odfotiť, ale ono to vôbec nevyzerá tak vábne, teda neviem, či to chceš naozaj vidieť
@bluepanter tak teda nič no... skús sa inak rozveseliť ... napr. vieš, aký som ja včera a dnes zažívala stres? skoro som ráno v kuchyni vychodila dieru k susedom
@rossoneri89 Neviem . Aj mne je to vlastne dost luto. Aj ked sme takmer nikdy nekupovoali, to vyckavanie na Frostaka kazdu stredu o tretej nikdy nezabudnem (* vtedy chodil k nam .
@hluzar Nenapadne sa pripletiem k diskusii, pretoze by ma zaujimalo, co malo byt na mieste bodiek za "ktory ma najvacsieho........." . Dufam, ze "FILIPA"
@snehovavlocka Necham to na Tebe. A aj keby som ich robila ja, nebolo by to o nic lepsie, ako budu tie Tvoje, ba mozno aj horsie . Takze ver, ze viem, preco som poslala Teba, aby si si ich spravila sama. A o diere v kuchyni si rada vypocujem tiez
poukazovať na stupiditu ešte väčšou stupiditou je rozumné? takto ich bude ešte viac
úprimne ti vravím svoj názor, že podľa mňa zbytočne zahlcuješ fórum ešte väčšími blbosťami a neviem vôbec pochopiť, prečo máš takú potrebu to robiť. Hocijako ma teraz odfajči, ale aspoň toto by si mi mohol prezradiť. Čo ťa k tomu vedie?
p.s. nikde také niečo netvrdím, že všetko vydedukujem a som neomylný. Omylný je každý, ale nikto mi nebráni položiť predpoklad.
@bluepanter ja som vedel ze moj posledny argument nevyvratis
No a co k tomu vediet tych ostatnych ? Dnes som napriklad sundal dole Milosa.... a vsimol si si . ze sa tu dlho neobjavila barbinecka ani ludia666 ? ti ludia si nerobia srandu , oni su naozaj taki.... a klin sa klinom vybija....
ked si z nich robis prdel prestane ich bavit obtazovat ta svojimi blbymi myslienkami
@flussica tak to by som s istotou netvrdila, ja kandidujem na post najnefunkčnejší kuchynský spotrebič
ale už sa mi to varí
@bluepanter ale kde, kvôli búrke, hoci ani vtedy som nespala, ale to ani nebolo tak kvôli tomu, ale som sa snažila na poslednú chvíľu niečo natĺcť do hlavy a zjavne to nepomohlo... takže viete, ako sa hovorí, kto nemá v hlave, má v nohách
@bluepanter Teba to vazne dnes nejako vzalo.. Mam sklucujuce pocity podlomeneho svedomia, sebadovery a nadchadzajucej melancholie, ze mam nutkanie usit woo-doo babiku zo starych ponoziek, napisat na nu *PROTI VSETKYM OPAKOVACIM SA DISKUSIAM*, podpalit ju zapaklami BILLA a hodit do najblizsieho potocika odriekajuc zaklinadla najcernejsie a najznicujucejsie, ake kedy kto vymyslel
@hluzar@38 Tak to je super, ze ste ma pribrali do partie . A neboj, cez oné potencionalne aktivity, kde budem vynechana, si zatial odskocim do obyvacky precitat noviny a zajdem na Birdz.. bude to fungovat bezproblemovo. Ovsem slovicko POTENCIONALNE je v tomto pripade velmi dolezite, nakolko si nie som ista, ci panter nedava prednost lasky v prvom rade MATEMATIKE .
@bluepanter Hm, ale ked som klesla v ociach takeho blizkeho* cloveka, ako Ty, je prirodzene, ze poklesam i na duchu, ci? To len tak na okraj. _____________________________
* blizkeho = Od Bratislavi po banske mesta stredneho Slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
toto auto k nám chodilo, keď som mala asi 9, sme vždy s kamošmi z ulice lietali okolo neho a presviedčali maminy, aby nám kúpili zmzliny...
ale najsamlepšia bola aj tak mexická fazuľa...až raz prihorela a odvtedy sme si ju už nekúpili, no potom aj to auto k nám už prestalo chodiť.
@squad Meeersi
inak raz nám Frost vydal celkom peknú sumu peňazí, pričom si od nás žiadne nevzali, ach tá zábudlivosť
@snehovavlocka Ja mam chut na pirohy! Ked urobis, daj fotku do fotoalbumov, aspon mi to slintanie mozes oplatit .
a preco vlastne skoncili??
Hmm evidetne sa povazujes za Sherlocka , ktory vsetko vydedukuje, je neimylny a ma najvacsieho........
Ale sklamem ta si hlboko pod europskym priemerom.
@bluepanter tak teda nič no... skús sa inak rozveseliť ... napr. vieš, aký som ja včera a dnes zažívala stres? skoro som ráno v kuchyni vychodila dieru k susedom
@snehovavlocka Necham to na Tebe. A aj keby som ich robila ja, nebolo by to o nic lepsie, ako budu tie Tvoje, ba mozno aj horsie . Takze ver, ze viem, preco som poslala Teba, aby si si ich spravila sama. A o diere v kuchyni si rada vypocujem tiez
poukazovať na stupiditu ešte väčšou stupiditou je rozumné? takto ich bude ešte viac
úprimne ti vravím svoj názor, že podľa mňa zbytočne zahlcuješ fórum ešte väčšími blbosťami a neviem vôbec pochopiť, prečo máš takú potrebu to robiť. Hocijako ma teraz odfajči, ale aspoň toto by si mi mohol prezradiť. Čo ťa k tomu vedie?
p.s. nikde také niečo netvrdím, že všetko vydedukujem a som neomylný. Omylný je každý, ale nikto mi nebráni položiť predpoklad.
@snehovavlocka prečo si mala stres? kvôli búrke?
No a co k tomu vediet tych ostatnych ? Dnes som napriklad sundal dole Milosa.... a vsimol si si . ze sa tu dlho neobjavila barbinecka ani ludia666 ? ti ludia si nerobia srandu , oni su naozaj taki.... a klin sa klinom vybija....
ked si z nich robis prdel prestane ich bavit obtazovat ta svojimi blbymi myslienkami
prišiel som teraz domov, takže som si to ešte nevšimol, ale poobede ťa tuším on sundal, že nemáš používať vulgarizmy či tak nejako
a ďakujem, že si sa so mnou podelil o tvoju teóriu
napríklad dnešná anketa o tej Brianne Frost sa mi nezdá až taká, aby to vyžadovala
ale kedykolvek sa budes citit bezradny
uvedom si ze tu nie si sam
zivot je len realitou tvoreny klam
z ktoreho platis vysoku dan
ale vec bluepanter
ze nebude to vzdy len sen
ale vec bluepanter
ze pride raz aj tmavy den
a vtedy dobre padne ti
ked hluzar povie ti
mam ta rad
chcem byt tvoj kamarat
I love bluepanter je to proste frajer a uznavam ho !
ale už sa mi to varí
@bluepanter ale kde, kvôli búrke, hoci ani vtedy som nespala, ale to ani nebolo tak kvôli tomu, ale som sa snažila na poslednú chvíľu niečo natĺcť do hlavy a zjavne to nepomohlo... takže viete, ako sa hovorí, kto nemá v hlave, má v nohách
@hluzar -ova poezia, ooooo
ale no ..... hluzar + bluepanter + flussica = nerozlucna parita
Ale pri sexe ta vynechame neber to prosim v zlom .....
@hluzar zaujímavý umelecký počin, takže navrhujem prímerie (i keď podľa mňa ani vojna nebola )
@snehovavlocka a pomohlo ti, že si to mala aspoň v nohách?
@bluepanter Hm, ale ked som klesla v ociach takeho blizkeho* cloveka, ako Ty, je prirodzene, ze poklesam i na duchu, ci? To len tak na okraj. _____________________________
* blizkeho = Od Bratislavi po banske mesta stredneho Slovenska
@bluepanter no keby radšej v tej hlave... ale občas aj na sprostého šťastie sadne chvalabohu
@hluzar chcel som použiť nejaké neutrálne slovné spojenie
@snehovavlocka skôr by som to tipol na tvoju prirodzenú inteligenciu
a si pamätám, že som u nich také tie vodové nanuky stále kupovala, mali tvar rakety, a potom ešte aj kaktusu. mňaaaam.