efekty boli fakt skvele, obsah a napda sa cenia, velmi dobre a prepracovane, niektoré zabery sice boli nafigu a sceny ako celkovy dojem zanechavli u´mnamelancholiu ale clekom sa to dalo ..
Vizualne ano. Efekty, farby, detaily boli super. A este sa mi pacilo ako na seba chrcali, aj myslienka s USBckami v chvostoch, ten velikyyy strom a tak. Oplati sa to vidiet, no znova by som na to nesla, tri hodiny tej klise temy je na mna moc. A tie obycajne smrtelnicke casti boli strasne zdlhave...
Urcite si to vsak nepridam do zoznamu oblubenych filmov :p
keďže niesom náročný čo sa týka príbehu, efektov, dialógov a ďalších hovadín okolo toho, musím povedať že bol kurva-dobrý, a krútiť hlavou nad luďmi čo si myslia opak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale znechutili mi to ľudia a reklamy ^^
Urcite si to vsak nepridam do zoznamu oblubenych filmov :p
a mysli, ze by sa mi nepacil aj tak
Podľa mňa skvelý film. Výborné efekty a krásna myšlienka a naozaj Sexy hlavná postava... teda v tom ľudskom prevedení
Do kina som lenivý ísť a na internete to v dvd kvalite neviem nájisť.
Síce som to nevidel, ale z obázkov, trailerov a z tých útržkov čo som videl mi vôbec to prostredie a efekty neprídu úžasné.
Skôr by som povedal, že je to príliš počítačové, umelé, kreslené a mám pocit, že podobnú grafiku má každá druhá nova hra.
Kebyže neviem, že nejaký film Avatar existuje tak prvé čo si pomyslím je, že je to hra.