Páči sa vám keď prší or leje ? Alebokeď je búrka ?
mne velmi nie hlavne ked vypadne prud ... niekedy je to zaujimave ked sa vam nikam nechce ale ked mate nieco dohodnute ide vaas porazit. ked prsi v noci je mi to jedno pretoze spim
nooo ja mam dážď celkom rada neviem čím to je,ale no proste tak... ale keď je búrka a som úúplne sama doma v noci,tak sa kusa bojím...ale to sa nestáva často, že by osm bola saama,takže piaaanko
ked som raz bola s kamoskou vonku presli sme sa az do vedlajsej dediny.ked sme spozorovali ze bude prsat straasne sme sa tesili ze zmokneme=Dlenze zacala riadna burka a my sme utekali po ceste pri ktorej boli same stormy..a haluze padalai jak divee..
joj ja mám velmi rada burky a dažd...to si sadnem do kresla sa zababuším do ruky kakavko a pozerám z okna na blesky a na dažd.... to je fajn.....
ale mám rada aj ked je fajne teplo a vtedy prší, to sa vtedy rada prechádzam bez dáždnika- sice potom vyzerám ako zmokbnutá kura,ale pocit je to užasny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A dnes hlásili pôvodne pekne a v sobotu dážd.
Dúfam, že to bude naopak
A búrky nemám rada, bojím sa ich, lebo raz udrel blesk do jedného domu blízko mňa a ten dom skro celý zhorel
ale bola sranda..
ale zas zboznujem to, ked leje v lete, clovek si vyzuje topanky a len tak si behaaaa, vlhke vlasy sa mu dotykaju tvare.. romantikus.. D
ale mám rada aj ked je fajne teplo a vtedy prší, to sa vtedy rada prechádzam bez dáždnika- sice potom vyzerám ako zmokbnutá kura,ale pocit je to užasny...
ale ked pekne prsi, tak to mam rad, ak som vnutri a nemusim ist von
ak som vonku, tak nemam rad ked prsi
ked leje, mam rada, ale len ked som doma
a burku mam rada, hocikedy
[kuk videoblog ]
Situacia v ktorej sa nachadzam rad vonku ...