Viem, situácie môžu byť rôzne. Keď bráni Vašu česť, ak Vám napríklad niekto nadáva do k**** alebo p***. Alebo keď sa bije napríklad o Vás s iným Vašim nápadníkom. Najviac ocením Vaše osobné skúsenosti. Ďakujem pekne
tak nie som si ista, lebo myslim si ze keby sa isiel bit tak by spravil viacej skod ako osohu ale keby sa ma zastal aspon verbalne, citila by som sa dobre
neznášam, keď sa niekto bije ........ a už vôbec nie, keď je to niekto známy.. a ak by mi napríklad niekto začal bezdôvodne nadávať alebo čo.. tak radšej odídem aj s ním preč,,, nechcem, aby mal kvôli mne nos zlomený alebo čo -.-
@momoglamorous jj 120kilový chlap by ti napríklad začal nadávať, tak sa choď s ním pobiť ...
ja sa pobijem aj sama za seba a keď do mňa dakto pičuje, tak to pičovanie patrične odplatím....samozrejme, keby ma fyzicky napadne nejaký dvojmetrový svalovec, bola by som rada, keby mi s ním niekto pomohol..
@4lex neprimerany utok je o niecom inom, samozrejme, ze proti takym by som nemala sancu...ale nemam problem sa pobit, bavi ma to myslim, ze s 120kg chlapom by mal poblem aj priemerny muz
Osobne by som, myslím, viac ocenila, keby sa vedel zachovať inak, nejako ukľudniť situáciu, čím viac by bola vyhrotená. Nič v zlom proti akémukoľvek zákroku, len myslím, že niekto z nás dvoch by mal byť normálny .
raz sa mi stalo, ze sa ma byvaly tak dost razantne zastal, ked ma v poluse jeden dement umyselne skoro prevalcoval nakupnym kosikom. a bol to celkom fajn pocit.
ale zeby sa siel hned bit...keby to malo dospiet do takeho stadia, tak ho sama taham prec, aby sa mu cosi nestalo.
nenávidím, doslova nenávidím ľudí ktorí sa hneď idú biť.... záležalo by od situácie, ak by ju nejak udrel alebo čo tak jasné že hej ale ak jej niečo povie, tak to neznamená že sa s ním idem pobiť. Keď vidím takého človeka tak je pre mňa primát
Nemám rada násilie takže takéto veci neviem oceniť hlavne vtedy ak sa muž hrá na veľkého frajera a pustí sa do každého kvôli každej hlúposti len aby si niečo dokazoval.
raz sa kvôli mne bili dvaja chalani (btw,ani jeden sa mi vôbec nepáčil),ale boli ožratí až hrôza...a bolo to trápne,radšej som odišla respektíve utiekla
@purpledrug666 ja som chcel tvojmu ex 1 prijebat ked sme ho vtedy v noci stretli len si ma strasne prosila nech jebem na to ale zasluzil si, dufam, ze aspon tvoj terajsi teraz vyhral a dal mu priucku konecne
@antifunebracka ale on nie Filipa zbil, ale chce aj jeho .. bo idem za ním, bo mi ide prachy a viem, že sama keď pôjdem, nič z toho .. mi navrhol , že pôjde so mnou, ta sa teším ... ale s tamtým vyhral, len on mu vlasy vytrhol kus ..
Nikto sa ešte kvôli mne nepobil a ani si to nevyžadujem. Mierna žiarlivosť je niekedy naozaj dobrá ale aby skončil s rozbitými ústami alebo ešte niečo horšie, to by som v živote nechcela.
Možno by sa pobil len keby ma niekto sexuálne obťažoval, napadol...
mne sa to nepaci ked sa biju... oni si myslia ze je to drsne a neviem co a ja by som sa za nich jedine tak hanbila na ulici... a s rozbitou hubou aj tak nic neporiesia
no , keby sme sa spolu ocitli v situácií že niekto si začne myslieť že je šéfko keď má tvrdé reči (ešte nebodaj ju urazí alebo niečo). Tak by som asi neváhal. Ale inak by som sa tomu vyhol keby som s dievčaťom.
Ja som si vzdy myslela ake by to bolo supet, ten pocit ze by sa za nna niekto pobil. No ked uz k tomu doslo a od bitky bol fakt uz len malu kudok, mi nebolo vsetko jedno, a nepacilo by sa mi to, ze ja som bola spustac konfliktu aj ked som len stala a nic neurobila
Len v tom akosi nevidím problém, keďže v bitkách nevidím žiadny svoj sekundárny zmysel života a nechodím do saloonov, kde chlapíci nosia kolty prekliato nízko a hosťov vítajú päsťou
A je pravda, že vždy môžem natrafiť na nejakého idiota, ale napriek tomu sú mi spôsoby toho idiota stále cudzie.
Podľa mňa je toto jednoducho prežitok a som rád, že s ničím takým neprichádzam do kontaktu A teda že o tom len píšem na nete, keď na to natrafím
vy, ktorí píšete, že sa má zastať slovne. jasne, to je prvá vec. ale ked to nezaberie a ten zlý dalej uráža, tak nespraviť ďalší krok je ako kapitulácia, vzdanie sa, prehra. takze je lepsie stiahnut chvost a oddisť, alebo si vydobiť svoj respekt?
na jednej strane by ma to asi celkom vzrušilo (tak normálne, nie prasaco )
ale tiež by som nezniesla, keby niekto bil chalana môjho...to by som sa vedela aj zapojiť asi
ale ešte keby to boli že dvaja chalani o mňa...a s oboma by som mala nejaký vzťah, kamarátsky, dajme tomu, a mala by som ich čas rozbraňovať tak v pohode
akurat teraz sa mi ale stalo cez prazdniny, boli sme s partiou vonku a taky chalan sa tam do mna pustil a potom sa mi aj pokusil jednu vrazit, doteraz neviem preco, asi bol ozraty jak prasa predpokladam... ale proste jak na mna tu ruku natiahol tak vsetci moji kamarati dali taky massive movement, proste postavili sa medzi mna a neho a pekne ho prefackali tak to bolo take zlate od nich, aj ked predpokladam, ze vacsina z nich to spravila preto, ze som ich kamaratka ako preto, ze by sa mi chceli nejako zaliecat alebo co
ale vyslovene by ma asi nasralo, keby sa o mna dvaja chalani pobili. proste je na mne, ktoreho z nich si vyberiem, a rozhodne to nebude preto, ze ma jeden z nich viac svalov ako ten druhy a dokazal toho druheho zmlatit.
neznášam násilie podľa mňa je to zbytočné..je to len znakom,toho,že nie sú vyspelí a nedokážu si to inteligentne vyjasniť,čo ja viem pri pive takže pobiť sa môžu už o nich nestojím,ale potom
Mne sa to dajme tomu páči. U mňa sa to aj stalo. Jeden môj bývalý do mňa nesmierne dobiedzal, urážal ma, nadával mi. Bola som z toho na mraky, tak to proste vyriešil ručne stručne. Zázrakom je ticho,, a mne sa veľmi uľavilo. A áno, počítam s tým aj pri inej situácii. Čo už, keď máte chalana ktorý sa rád bije. Len, aby sa mu.nič nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@momoglamorous jj 120kilový chlap by ti napríklad začal nadávať, tak sa choď s ním pobiť ...
ale zeby sa siel hned bit...keby to malo dospiet do takeho stadia, tak ho sama taham prec, aby sa mu cosi nestalo.
filip
ale už sa mi stalo, že sa ma verbálne zastali, a to bolo vždy milé
-"Ty si zaslúžiš označenie [urážka]"
"I demaand satisfaction!"
[tresk]
"Práve máš rozbitú hubu, čo je dôkazom, že si nemal pravdu. (ale ak by som mal rozbitú hubu ja, stal by si sa morálnym víťazom) "
A keď sa pobijú dvaja nápadníci o babu, preboha, však to je jak u neandertálcov, aby bolo treba vidieť, ktorý bude lepšie loviť zvery
Možno by sa pobil len keby ma niekto sexuálne obťažoval, napadol...
Nie.
No áno, ja som z tohto hľadiska naozaj srab.
Len v tom akosi nevidím problém, keďže v bitkách nevidím žiadny svoj sekundárny zmysel života a nechodím do saloonov, kde chlapíci nosia kolty prekliato nízko a hosťov vítajú päsťou
A je pravda, že vždy môžem natrafiť na nejakého idiota, ale napriek tomu sú mi spôsoby toho idiota stále cudzie.
Podľa mňa je toto jednoducho prežitok a som rád, že s ničím takým neprichádzam do kontaktu A teda že o tom len píšem na nete, keď na to natrafím
ale tiež by som nezniesla, keby niekto bil chalana môjho...to by som sa vedela aj zapojiť asi
ale ešte keby to boli že dvaja chalani o mňa...a s oboma by som mala nejaký vzťah, kamarátsky, dajme tomu, a mala by som ich čas rozbraňovať tak v pohode
akurat teraz sa mi ale stalo cez prazdniny, boli sme s partiou vonku a taky chalan sa tam do mna pustil a potom sa mi aj pokusil jednu vrazit, doteraz neviem preco, asi bol ozraty jak prasa predpokladam... ale proste jak na mna tu ruku natiahol tak vsetci moji kamarati dali taky massive movement, proste postavili sa medzi mna a neho a pekne ho prefackali tak to bolo take zlate od nich, aj ked predpokladam, ze vacsina z nich to spravila preto, ze som ich kamaratka ako preto, ze by sa mi chceli nejako zaliecat alebo co
ale vyslovene by ma asi nasralo, keby sa o mna dvaja chalani pobili. proste je na mne, ktoreho z nich si vyberiem, a rozhodne to nebude preto, ze ma jeden z nich viac svalov ako ten druhy a dokazal toho druheho zmlatit.
kubo ty cvok jeden, si tu už dosť dlho, aby si ma poznal ....
som riaditeľ Birdzu a správaj sa úctivo k starším, lebo ťa nakopem do gulí ..........filip
Keby nás napadli a chceli nás zbiť a bránil nás a pobil by sa. Tak to je niečo iné.