vždy som ho žrala. pretože spojil "belošské" postupy v hudbe s africkými rytmami. pretože bol prvý, kto robil choreografie aj v modernom tanci. pretože robil skvelú hudbu, ktorú som dokázala počúvať od rána do rána, spievať si to a tancovať. a jedným z mojich veľkých snov je spraviť choreografiu na smooth criminal.
ale byť 30 rokov na výslní a pod drobnohľadom médií... to sa podpíše na psychike...
veď už mu dajte pokoj, nechápem tieto nekonečné debaty o ňom... myslím že doteraz si ani len jednu pesničku od neho nepočula a keďže je MJ teraz in tak zakladáš tieto stupidné diskusie....
Páči sa mi od neho iba zopár pesničiek, nič viac.....
nic sa mi na nom nepacilo iba tanec hudba a spev ostatne nic pretoze vyzeral ako zombie smrt bezpohlavna bytost ktora nevie co by uz robila a znicil sa sam plastickymi operaciami ved ja ked som pozeral o nom nieco ked pisali na nete tak som napato cakal a kazdy by sa ho urcite zlakol uz len keby ho videl na foto ved bol strasny a to uz ani nehovorim o jeho osobnom zivote...nejdem sa tu rozpisovat je to nadlh ......ale piesne mal dobre hlavne tie stare lebo tie boli melodickejsie napriklad rock with you - to bol hit v tych rokoch potom smooth criminal ta je tiez dobra a aj od neho najvacsi hit we are the world a navyse v tych starych klipoch sa dalo nanho pozerat a aj v tych novsich pretoze tam vyzeral normalne ale v tom klipe earth song...no otras fuuuj (((((((((((...bleee alebo you are not alone tam ho nemusim vidiet netreba
@katka25 tu mu pokoj daju asi az o rok ked uz vsetci nanho zabudnu ...nechapem predtym sa oneho nik nezaujimal absolutne nika teraz...CELÝ SVET!!!.........duuuufam ze uz nikto nikdy nebude o nom viac hovorit nech ho uz nechaju tak vsak uz aj tak zomrel tak naco o tu vsetci este riesia uz sa to neda vraatit znovu spät uz nevstane zmrtvych...je mŕtvy!...PRE VSETKYCH
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ista vec je, ze show vedel spravit
vždy som ho žrala. pretože spojil "belošské" postupy v hudbe s africkými rytmami. pretože bol prvý, kto robil choreografie aj v modernom tanci. pretože robil skvelú hudbu, ktorú som dokázala počúvať od rána do rána, spievať si to a tancovať. a jedným z mojich veľkých snov je spraviť choreografiu na smooth criminal.
ale byť 30 rokov na výslní a pod drobnohľadom médií... to sa podpíše na psychike...
Páči sa mi od neho iba zopár pesničiek, nič viac.....
niektore pesnicky mal celkom dobre ale osobne som ho nepoznala cize nazor nanho si utvorit neviem a to asi vseci tu prítomný tak už dajte pokooooj
Poďme kydať na organizátorov pohody alebo vlhnúť nad Patizónom alebo si hudlikať zápästia, ale už ho sakra nechajte zahnívať v pokoji : disappointed:
Poznám dva a pol jeho pesničky, They Don"t Really Care About Us je fajn.S vyrovnanými vlasmi (ktoré asi neboli jeho) mal geniálny účes.Stačí?
a ešte raz thanks