no, ja neviem z akeho dovodu ked som klikla na tretiu moznost, tak ma to vypisalo dodiskusie. ae po vypocuti celej by som zmenila svoj nazor na : "to nemyslite vazne, ze cele majstrovstva budem pocuvat na kazdom rohu kristinu... neeeeee
snáď ešte horšie než ten podvrh čo tu doteraz koloval...
slovenská hymna by mala niesť nejaké charakteristické prvky SLOVENSKEJ kultúry... nie sa stratiť v kope rumunských diskobullshitov (ani tie fujary to nevytiahli, skôr naopak... znie to podobne ako keď kydneš na kopu hnoja 100 gramov bryndze a čakáš, že z toho vznikne národné jedlo
pri tomto sa ani nedivím tomu všeobecnému odporu voči elektronickej hudbe... za čo milej Kristínke a pánovi Kavuličovi ako milovník (a hobby producent) elektroniky velmi pekne ďakujem
PS : a tá angličtina tomu dáva korunu... ale whatever... life is a game !
beriem, že je po anglicky, aspoň je to medzinárodné a Slováci si po ceste z krčmy po zápase aj tak budú spievať nech bože dá. ale prečo kristína? športová hymna by mala byť výbušná, rytmická, mal by ju spievať niekto s výrazným hlasom. na Slovensku je dosť mladých pomerne neznámych rockových kapiel, ktoré by ľahko stvorili niečo lepšie ako "ee, ee, life is a game"
: smiley:: povie mi niekto čo za debila toto vymyslelo? tak toto je riadny fail už si viem predstaviť stovky hokejových fanúšikov (hlavne mužov) ako nadšene spievajú takúto hymnu
Toto by som hymnou ani nenazval! Je to jednoducho blud ešte aj ten nápad žiadna hymna sa nevyrovná nech bože dá. Nech bože dá ma v sebe niečo čo žiadna iná už nikdy mať nebude! tam nejde len o text ide aj o to ako je ta hymna podaná a aké na tu hymnu mame spomienky a môj názor je že žena ťažko dokáže naspievať niečo také! (nič proti ženám ale je to jednoducho o tom pocite ktorý človek cíti pri zápase, góle atď...)
Ved toto je hymna celeho sampionatu pre cely svet, predsa ked to budu pozerat niekde v kanade nebudu spievat po slovensky Nech Boze da, a slovenskou hokejovou hymnou ostava stale Nech Boze da, ale to od Kristiny je pre cely svet pre tento sampionat, len pre tento rok, nic viac Neviem co z toho robite....
Ako hymna mi to nepride, ale nic lepsie nemame...a Kristina mi vobec nevadi, ved ona vie akurat tak spievat ale melodiu urcite nevymyslala ona a ani samotny song...ktory mi pride odflaknuty. A je mi luto, ze sa v nej nespomina Slovensko...
Ale keby sme vyhrali majstrovstva a vsetci by poculi hymnu majstrov to by bol iny fail! by som sa rofloval po zemi
aj ked to neni slovenska hokejova hymna aj tak je to hnusne, to sa neda počuvať, a ako vo svete budu vedieť že to neni naša hokejova hymna? určite asi nebudu poznať Nech bože da
ale sakra, veď to má byť hymna, má to mať gule...toto má vážne len dovtedy, kým začne spievať...nevravím že kristína je zlá speváčka, aj tá pesnička je dobrá...ale nie ako hymna!!
naj naj naj pesnicka k ms by bola pesnicka nech boze da a skoda ze to tak nie je velka skodaaaa , ku takej udalosti ako je prve usporiadanie ms na svk vymyslaju somarinky. nemali co riesiet a za officialnu hymnu ms mali zvolit nech boze da a dufam ze da a este sa to zmeni.
ja sa netradične nebudem venovať tomu hrôzostrašnému hudobnému počinu, ale tomu názvu...to ako existuje niečo otrepanejšie po anglicky, než Life is a game? ..možno ešte You are my love...alebo what´s your name...
Uprimne , ona ten text nevymysla , dostala za to peniaze tak preco nie ??? Nenavidim tu pesnicku ale proste ked uz raz je tak je ... a predsa.. je to len na papieri ze je to oficialna hymna pre nas (teda aspon pre mna) je jedina hymna Nech Boze DA!
citujem sa z FB:"Je to katastrofalne, hrozne, nevkusne a nehodiace sa do kontextu. Ak toto bude hymna, tak to uz sme mohli hrat hokej na zamrznutej roli a nemuseli sme stavat novy stadion...:-!"
@pumaamravec Nech boze da nebudu hrat vobec, vraj este budu robit jednu hymnu - slovenskej reprezentacie po slovensky... nechcu hrat nic 10 rokov stare ale dat priestor novym veciam.. dufam, ze nie zase takyto shit
Má povzbudzovať nie ťahavo uspávať! Nech bože dá je stokrát lepšia než tento dievčenský románik A inak hokej je drsná hra nie uspávanka od Kristínky. Je to Horehronie s iným textom fuj
@56 co je otrasne? otrasne je ze takato diskotekova infantilna pesnicka, ktora sa hodi max tak do radii a nie na svetove (!) majstrovstva, nas ma slovensko reprezentovat a zaroven vlastne cele majstrovstva ... je fajn ze Kristina je kvazi pekna, kvazi vie spievat, ale to je tak vsetko, tu pesnicku by si zasluzil spievat niekto kto za prve vie fakt kvalitne intonovat po anglicky, a za druhe niekto kto sa na nieco take hodi... urcite nie dakto kto zaspieva aj po rumunsky na bieloruskom stretnuti volejbalistov, ked mu manazer predlozi sek s dostatocne cifernym cislom....
tot moj nazor, ale sak kludne sa strapnujme, bomba v kufri, deafolympiada, MS hymna, sak co my slovaci to tak mame radi
tak ako Waka-Waka...najskôr ju nikto nechcel a potom bola hitom... toto iste to je....a nevyťahujte tu Nech Bože dá....to vyždy ostane SLOVENSKOU hokejovou hymnou, ale v iných krajinách je lepšia táto...a mne sa páči!
@majajaj ludom totalne jebe uz z tej hymny kks...akoby slo o zivot ja nechapem aj tak je u nas popularnych milion splaskov od smatanky cez gladiator az po imt smile ale z tohto sa idu seci pokakat ake je to zle akoby sme to museli povinne pocuvat alebo co
no doteraz som nechápala,prečo všetci pičujú,lebo kika mne nikdy nevadila. ale dnes som si to vypočula...a ako fakt odveci...navyše tá jej super anglina....no neva,mna hokej aj tak nezaujíma....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
slovenská hymna by mala niesť nejaké charakteristické prvky SLOVENSKEJ kultúry... nie sa stratiť v kope rumunských diskobullshitov (ani tie fujary to nevytiahli, skôr naopak... znie to podobne ako keď kydneš na kopu hnoja 100 gramov bryndze a čakáš, že z toho vznikne národné jedlo
pri tomto sa ani nedivím tomu všeobecnému odporu voči elektronickej hudbe... za čo milej Kristínke a pánovi Kavuličovi ako milovník (a hobby producent) elektroniky velmi pekne ďakujem
PS : a tá angličtina tomu dáva korunu... ale whatever... life is a game !
iba ten začiatok sa mi páči, prvé sekundy, potom keď začne spievať tak sa mi to prestane páčiť...
Dobrý shit, grcám z toho.
A ešte keď si predstavím, že je tiež svidníčanka, fackal by som ju.
nechápem ako niečo také môže byť oficiálna hymna.
A najväčšiu korunu tomu dáva fakt, že je to naspievané po anglicky.
Mimochodom, keď sú v možnosti úvodzovky, tak sa za ňu nikdy nedá hlasovať. @tomas alebo @admin , nebolo by odveci, ak by sa to už nejako opravilo
No ale otrasné to je, asi ako každá druhá odrhovačka
Ved toto je hymna celeho sampionatu pre cely svet, predsa ked to budu pozerat niekde v kanade nebudu spievat po slovensky Nech Boze da, a slovenskou hokejovou hymnou ostava stale Nech Boze da, ale to od Kristiny je pre cely svet pre tento sampionat, len pre tento rok, nic viac Neviem co z toho robite....
Ale keby sme vyhrali majstrovstva a vsetci by poculi hymnu majstrov to by bol iny fail! by som sa rofloval po zemi
Autorom hudby je skladateľ a producent Martin Kavulič, ktorý dostal ponuku od vydavateľstva Universal Music.
takze si najdite nanho kontakt a mozte mu vypicovat
mal ju niekto zraziť autom ešte pred naspievaním
a podľa mňa je síce celkom pekná, ale vhodná na diskotéku a nie na hokejový štadión
parada
ten hnoj a bryndza to krasne vystihuju
Nič iné ma pri vypočutí tejto mieste nenapadne. (Ešte teraz sa spamätávam...)
tot moj nazor, ale sak kludne sa strapnujme, bomba v kufri, deafolympiada, MS hymna, sak co my slovaci to tak mame radi
lepšia je Nech bože dá !
strašný afekt ..uf