Avril je moja obľúbená interpretka už od detstva, ale už to nieje ono. Páčila sa mi ked bola tá pravá punkerka, robila si veci po svojom.. Teraz mi príde ako vyumelkovaná sladká barbie, ktorá splýva s davom. Ale aj tak ju mám rada no
nie je zly,urcite lepsi ako the best damn thing,uz som si aj nasla par peknych piesni,ale na staru dobru avril a jej let go ci under my skin to mat nikdy nebude.suche konstatovanie
ja sa ho bojím stiahnuť. videla som videoklip (lepšie povedané, reklamu) na what the hell a mám pocit, že to bude, s prepáčením za výraz, strašná sračka. ospravedlňujem sa skalným fanúšikom, tiež som ju kedysi počúvala
Avrilinou veľkou fanúšičkou som sa stala len asi tak pred rokom. Ale ako som počula tú starú dobrú Avril a toto, tak neviem. Niektoré pesničky sú dobré, iné ani tak nie. Ale Avril ako Avril - mám ju rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Vlastne.. ona ešte žije?