ja som za Beyoncé. Rihannu som niekedy milovala, ale keď som videla preklady tých piesní tak som ju prestala počúvať. A number one u mňa je Beyoncé a hlavne Love on top,-
@antifunebracka sam si uznal ze je o nicom ale tie posledne tri.su najhosri..ale som na wiki zistil ze su bonusove..takze to je normalne ze su najhorsie.. i kedgagin bonusovy bol perfektnydisco heaven
@antifunebracka ty si ten najposlednejší človek od ktorého by som čakala že komerciálny pop shit sa ti bude páčiť Madonna je na scéne už 100 rokov a dala nám také hity ktoré by Rihanna vedela prezentovať len holým zadkom a textom " oh yeah im sexy" máš pravdu taký text je totálna KVALITKA!
@pimkiee sry ale nazor, ze co je komercne, to je zle, je dost mimo. btw co je madonna ak nie ten najcistsi derivat komercie? a tiez nerobila nic ine, len fotila akty, v pesnickach simulovala orgazmus, nosila spicatu podrpsenku, spievala furt len o sexe vo vsetkych moznych metaforach... cize nechapem co je zle na rihanne oproti nej a neboj sa, ja pocuvam aj dost alternativy, lenze ja nedelim hudbu na mainstream a underground, ale na dobru a zlu. a ta je v kazdom prude a zanri
@antifunebracka ja ťa za to neodsudzujem len aby si vedel že Rihanna ani nevie aký sound má jej pesnička pokial jej nevýjde nevie ani kto jej napísal ten text ktorý spieva, jediné čo vie je čo si má obliecť na VMA a na podobné blbosti a na akú farbu si má vlasy prefarbiť
@pimkiee Presne takto to v dnešnej "modernej" rádiovej hudbe u všetkých funguje. Rockové kapely napr. robia na albumoch aj viac ako 3 roky a je to hrané minimálne. Rihanna má zopár dobrých songov, ale všetko z jej prvých albumov, vtedy ešte nebola tak "pod papučou"
Rihanna je úplne super speváčka a ostatní jej nesiahajú ani po členky! Jej piesne sú božské, také nezaspieva absolútne nikto iný Fandím jej, a čo? Som a to hrdá (že mám taký dobrý vkus )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@antifunebracka jasne ze nieje
inak red lipstick je totalne zla pesnicka
@pimkiee jj lebo madonna je uplna qalitka
hm.. tri vravis?... we found love, cockiness a na jednej priecke where have you been a you da one...
Where Have You Been
Drunk On Love
We found Love
Vlastne všetky
čo ma nasralo? Toto!
Riri je proste STAR (ved si ju porovnajte len tak s madonnou, katy perry, alexandrou stan, avril lavigne, miley cirus, selenou gomez, pink a pod.)
No, ludia, ste tupí až to bolí