záleží... záleží aj od samotného tetovania, niektoré sú riadne pekné
ja ale by som sa asi nedala potetovať... alebo aspoň nie za vlastné a nie na nejaké šialené miesto a niečo veľké... ale také decentné tetovanie sa mi páči... dávnejšie som tak uvažovala že ak by som si už dala niečo vytetovať, tak vlka, alebo vlčie stopy... zbožňujem tie zvieratá
paci sa mi to(aj som nad tym velmi intenzivne jednu dobu premyslala),ale musi to byt nieco pekne,malo by to cloveka nejako vystihovat,lebo predsa len,je to nieco do konca zivota(vacsinou)
nepacia sa mi gycove veci(ako rozne draky a nahe prsnate zenske a ornamenty na krizoch)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
[/img][img]
[/img][img]
[/img][img]
[/img]
áno, veľmi
ale paci sa mi kosacka na pi...ehm
ja ale by som sa asi nedala potetovať... alebo aspoň nie za vlastné a nie na nejaké šialené miesto a niečo veľké... ale také decentné tetovanie sa mi páči... dávnejšie som tak uvažovala že ak by som si už dala niečo vytetovať, tak vlka, alebo vlčie stopy... zbožňujem tie zvieratá
a ku teme xP pokial toho nieje prilis vela je to fayn xP...ale na niekom aj prilis vela dobre vyzera x) napr Kat Von D
nepacia sa mi gycove veci(ako rozne draky a nahe prsnate zenske a ornamenty na krizoch)