hnusná až drastická. Zo sexu sa naozaj stal len pôžitok bez ohľadu na jeho pravý význam. Tá reklama v preklade hovorí: "kľudne pojeb každého koho stretneš, však si potom dáš tabletku a prerušíš to" ako pre nejakých psov a suky.
Na jednej strane, súhlasím s argumentom že nabáda k nezodpovednosti...
Na druhej strane ma tá reklama neruší ako niektoré tie somariny čo sa otvoria na celú obrazovku a nedajú sa zavrieť a navyše naivne verím že to bude mať aspoň mierne pozitívny účinok na počet diskusií s témou "zabudli sme na ochranu, čo teraz?"
ta reklama je fajn... mozno prave vdaka tej reklame tu bude menej diskusii typu ´´asi som tehotna´´ ...a neviac nechapem preoc by tu niekomu ta reklama mala vadit, birdz ma vdaka nej peniazky... nie je to ten typ hnusnej vyskakovacej reklamy ale len maly ramecek pri nazve fora... takze ja som rozhodne za tuto reklamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Na druhej strane ma tá reklama neruší ako niektoré tie somariny čo sa otvoria na celú obrazovku a nedajú sa zavrieť a navyše naivne verím že to bude mať aspoň mierne pozitívny účinok na počet diskusií s témou "zabudli sme na ochranu, čo teraz?"
trochu to prehnali tým, že "odtera nemyslite vopred, dajte si potom tabletku a bude to fajn"
otras