@gukol ja sa ani nedivim, ze admin sa na ten adminsky nick prihlasuje raz za tyzden, keby ma zavinacovali kvoli takymto blbostiam, pri ktorych zjavne niet dovodu na zmazanie, tak by som sa tam neprihlasoval vobec
@ao na ukajanie mojich emocii je milion inych sposobov ako divat sa na naivnych az hlupych ludi, ktori robia zarucene "ludske a bezne" rozhodnutia, kedy mi obcas az vlasy dupkom stoja ako mozu byt tak naivni ci sprosti.. kedze kazdy normalny clovek by to robil uplne inak..
a ci terza vravim o hercoch v tom "seriali" alebo o "ucinkujucich" v TN si domyslite sami
Nie, nepáči. Kedysi mi pri tomto názve prišli na um rozprávky z detstva o krásnej Šeherezáde ale teraz sa mi pred očami zjaví blbá telenovela.
Už ani telku radšej nepozerám. Samé oblbováky na ľudí vo forme reklamy, blázni ako celebrity alebo samozvaný umelci a k tomu všetkému aby nebolo málo slovenský politici. Rozum mi s toho stojí a len nechápavo čumím a v duchu si hovorím, čo toto má znamenať?
Videla som z toho raz asi päť minút, doteraz mám v živej pamäti ten dramatický prednes a vetu "Láska je bolestivá túžba, miluješ a nie si milovaná!" tiež nikdy nezabudnem Potom tam bola strašne super veta so slzami v očiach, ale tú som zabudla Tým som chcela povedať, že je to grc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dievča najdi si radšej inú zábavu ako zakladať takéto ankety
aj tie idu kazdy den
aj tie nikomu nic nedaju
aj tie sa snazia ohlupnut ludi
a info ktore je v nich si na nete najdem za par sekund
takze skoda zabijat cas..
a kedze telku nekukam tak asi tak
a ci terza vravim o hercoch v tom "seriali" alebo o "ucinkujucich" v TN si domyslite sami
Už ani telku radšej nepozerám. Samé oblbováky na ľudí vo forme reklamy, blázni ako celebrity alebo samozvaný umelci a k tomu všetkému aby nebolo málo slovenský politici. Rozum mi s toho stojí a len nechápavo čumím a v duchu si hovorím, čo toto má znamenať?
@ao I kind know.. ale páčilo sa mi to porovnanie
@belzeboss aspoň neklam.. kto videl upútavky musel vidieť i celý seriál.. (teda nemyslím, že by v ňom bolo viac než v tých upútavkách )
@ardonaiel "í"
a poznám to.. i ja som mal dni, kedy mY "í"čka nešli