celé scene je poza..... všetky tie akože "scene " ženske dnes vyzeraju uplne normálne asi pochopili, že vyzerali mega debilne s farebnými vlasmi natupirovanými do neskutočných rozmerov a podobne
@juicyduffis nemusi to byt vobec poza.. skorej malo ludi ma na to odvahu.. ja keby nemam znicene vlasy a mam peniaze na drahe farby, uz davno chodim s modrou hlavou a nejde mi o ziadnu pozu, ide o moj vkus a co preferujem ja.. za to ze niekomu sa to paci a tebe nie, to neznamena ze ta osoba co to ma je pozer
@hoperpohroma ja netvrdím že mať farebne vlasy je póza...ja mám rada ludí, ktorí vyzerajú inak ako väčšina....ale štýl scene bol celý jedna veľká póza....ako dlho im vydržal? rok? dodnes nikto poriadne nevie o čom bol celý scene štýl farebne vlasy? natupirovane? tmavý výrazný makeup? farebnosť?
@juicyduffis je to o tom ze sa ti paci nieco ine ako ostatnym a nebojis sa dat to najavo.. mne sa tiez pacia farebne natupirovane vlasy a ako som uz spomenula, keby som na to mala preddispozicie tiez tak vyzeram a vobec sa nepokladam za pozerku.. raz sa mi to proste paci a hotovo
@juicyduffis to neni o tom ze nasilu vyzeras inak, to je o tom ze prave toto sa ti paci.. nie ze chcem vyzerat inak ako ostatni tak budem scene.. to je proste o tom, ze to scene ta pritahuje a nezaujima ta ze ostatni na to nadavaju
nezjedzte ma ale zaraďujem to k dosť umelosti... ako nemyslim to odsudzujuco...nech si robí každý kto chce čo chce....ale keď už tak tak industrialky... ako nemôžte nikto povedať že táto nie je božská
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
mozete pridat vlastne obrazky
teda trosku prirodzenejsie
boli to úplné príšery, a vôbec nehovorím o výzore
vyzerat takto, ved to je sen
Tento a podobné "štýly" na mňa tak pôsobia
toto totéž
a navyše taký štýl nemá každá druhá