teda dufam ze sa zobrazi...napiste ci sa vam paci...ma na zov ze myslienky...vyjadruje vlastne ako sa myslienky tvoria dole v pravom rohu ze ze eva vidno tam ze prve p
som nateba pysny ... ale no holka neubdem sa smiat ... takto obrazky kopirovat nemozes lebo to je adresa toho obrazku v tvojom PC ... musis ho uploadnut na net a nam tu hodit link ... ale snaha bola...
@dconan ale ne ja som to chcela dat do webky a potom ako link ale neskoro som zistila ze to este nemam vo webke lebo medzitym som este musela ist prec a tak dalej takze som myslelaze uz mam asi tak
hm som rada ze vsetci ste sa nadchli preto lebo som sa sekla nadhera a o5 podstata vynechana...no ale preco by sa niekto mal zaoberat mnou??? ze??? no prosim vas ved ja som len nepodstatna
ved ja som nechcela nejaky extra vylev o tom ze aka je nadherna len co sa paci ludom a ci sa im paci jej myslienka...sorry mozno som kruta ale mam nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
zapni si telnet a daj mi prava a potom ti poviem ci sa mi pacil
to myslíš toto?
toto?