Všetkého veľa škodí.... Ale keďže v tom vidím svoju budúcu profesiu, ktorá ma bude živiť, tak by sa patrilo .....ale aj teraz mi to celkom vynáša, takže myslím, že v dnešnej dobe proste takých ľudí je viac
tetovanie ma chytilo od kedy som si na hodine etiky vyškriabal kružidlom svoje prvé tetovanie potom sa mi do rúk dostal tetovací strojček a už som ho nepustil až neskôr som sa zameral skôr na návrhy ako na samotné tetovanie, haluz že som nakreslil vela návrhou no žiaden som si ešte stále nevýkéroval lebo vždy keď som niečo navrhol páčilo sa mi to viac ako obrázok predtým...
Tetovanie je pekne ale keby to nebolo na cely zivot :/
Ale mozno nejake male si dam niekde v buducnosti
A piercingy to uz ma preslo...Kedysi som chcela mala som aj kupeny pierc od @hoperpohroma a chcela som tusim pod peru alebo monroe teraz neviem Ale uz ma to preslo Uz nechcem ziadny nikam
Podľa toho, či sa to dotyčnému človeku hodí (tetovanie sa mi však nepáči) a podľa toho, na akom mieste to je (extrémy sa nepáčia). Ja mám už dlho v obočí.
piercing nikdy a nikde. rata sa za piercing aj to ked ma clovek viac nausnic na uchu? lebo to jedine sa mi ako-tak paci, ale samozrejme nie po celom uchu, len napr. jedna mala nausnicka naviac k tej normalnej nausnici.
a tetovanie aaanooo...tiez ale musi byt vkusne a pacia sa mi najma napisy alebo nejake znaky...a strasne strasne strasne moc by som ho chcela ale viacero veci mi v tom brani, takze ktovie...mozno raz, ale pochybujem...pravdepodobne to zostane len mojim nenaplnenym zelanim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tak výnimočne
chcem nové tetovanie a ....aj piercing
človek raz začne a nevie prestať
tetovanie alebo piercing na iných miestach tela sa mi nepáči !
Tetovanie sa mi paci skor v teoretickej rovine nez na kozi.
Ale mozno nejake male si dam niekde v buducnosti
A piercingy to uz ma preslo...Kedysi som chcela mala som aj kupeny pierc od @hoperpohroma a chcela som tusim pod peru alebo monroe teraz neviem Ale uz ma to preslo Uz nechcem ziadny nikam
A tetovanie chcem. Len ešte uvažujem,že kam. Lebo motív už mám.
a tetovanie aaanooo...tiez ale musi byt vkusne a pacia sa mi najma napisy alebo nejake znaky...a strasne strasne strasne moc by som ho chcela ale viacero veci mi v tom brani, takze ktovie...mozno raz, ale pochybujem...pravdepodobne to zostane len mojim nenaplnenym zelanim.