Možno by som chcela, teraz určite nie, ale uznávam len tetovania, ktoré niečo znamenajú a nie sú to len nejaké sprostosti, ktoré si človek dá vytetovať len zo srandy. Ja by som si napr. také nejaké nedala...
áno,páči sa mi,ale nie každé samozrejme nepáčia sa mi také tie obludné tribal veci bez významu(samozrejme,tribal môže mať aj význam,ale to je ojedinelá udalosť),potom ide skôr o prevedenie a motív...mám jedno,chystám sa na ďalšie...
ale nepáčia sa mi také tie kvetinky čo ma každá na bruchu a všetky vyzerajú tak isto alebo tie ktoré zadáte do googlu sova, a to prvé čo vyskočí si niekdo dá etc.
mám, čiže sa mi to zrejme musí páčiť... samozrejme neuznávam tých ktorí si dajú vytetovať kadejakú čovinu typu ftáky, ornamenty etc jednoducho vzory ktoré si vyberú z katalógu v tetovacom štúdiu.. a zakázala by som tetovania osobám mladším než 20 rokov
Pokial to ma niekto ako dekoraciu, tak to je fajn. Ale davat si tam kadejake napisy, detinske citaty, kvazi mudre vyroky, alebo nebodaj meno svojho partnera mi pride chore.
@icevanilla dobré potom napíš čo si si dala ja keby sa mám rozhodovať medzi textami z pesničiek to by bolo rozhodovanie sa na dlho a s citátom asi totiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
mam 2
a dám si ho!!
sama si (zatial???) dat neplanujem.
a este som nevidela nic take co by som tuzila na sebe dosmrti nosit
Nedám si, nehodilo by sa mi, neviem čo by to malo byť (teda možno aj áno), neviem kde by som si ho dala. Netúžim po tom
ale nemám... no bude raz
to si niekto nemoze dat nieco co sa mu len tak paci ?
ale nepáčia sa mi také tie kvetinky čo ma každá na bruchu a všetky vyzerajú tak isto alebo tie ktoré zadáte do googlu sova, a to prvé čo vyskočí si niekdo dá etc.
a potom sa mi páči aj nejaká jemná drobnosť, hoc aj na viditeľnom mieste, teda na takom menej tradičnom.
chcem, nemám
a chcem si dať..už dlho to plánujem...
no @horsiq je sviňúch a nechce mi dovoliť :/
@kulho tribalsa ani mne nepáči...to ani náhodou,nechápem ako si to môže niekto dať no
@bublina01 ja si idem dať, ked budem mat 18..a mamu som už nato pripravila..ešte spracujem oca
a ešte sú hrozné tie fazuľové výhonky,ktoré sa tvária ako kvety!!!