je mi to hrozne hrozne nechutné, fakt až nevydržatelne, fotku v @9 som mala raz na MB a nemohla som kvôli tomu asi 3 hodiny na birdz kým nezmizla, lebo sa mi chcelo uplne grcať z toho
osobne sa mi to nepáči a nevidím v tom význam. Ktovie čo tá biele farba spraví časom či náhodou nezožltne. Do čierneho / farebného tetovania je biela super keď sa ňou tieňuje ale sama osobe pekná nie je
Je to bielou farbou, žiadna jazva a nepáči sa vám to preto lebo si sem zrovna dala obrázok kde je to úplne napejč* zrobené jak keby to tetovalo decko .. a maximálne gýč motív.
Pre mna je to nádherné ale určite by som si vybrala niečo iné, trochu zložitejšie a na inom mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale nepáči sa mi moc, skôr normálne tetovanie.
Ale len malicke.
nie.
je mi to hrozne hrozne nechutné, fakt až nevydržatelne, fotku v @9 som mala raz na MB a nemohla som kvôli tomu asi 3 hodiny na birdz kým nezmizla, lebo sa mi chcelo uplne grcať z toho
Mne sa tetovania nikdy extra nepáčili, ale keď vidím toto, chce sa mi grcať... tá @9 je hrozná...
Osobne mi to pripadá, akoby si niekto kružidlom kreslil po tele
Ja osobne chcem ogrcať väčšinu ľudí kvôli ich ksichtu, ale nebudem im to hádzať na oči, oni sa sami sebe možno páčia a myslia si, že sú pekní
ako normálne v poho, ale hento vyzerá príšerne
trdelnik
Pre mna je to nádherné ale určite by som si vybrala niečo iné, trochu zložitejšie a na inom mieste.