@mardzerin NEKECAJ KED H**** vies je to oficialne ale ty asi nemas na to aby si precitala co som napsial..premiera mala byt az o 2 dni ale uniklo na net fotky tak ho dala gaga teraz
@romanzkrajinyx Jžs prečo nikomu nenecháš jeho názor ._____. Keď sa matii páči viac iná pesnička ako hento, tak tvoj koment aj tak nezmení jej zmýšľanie. Uvedom si, že Gaga pre niektorých nie je celý svet ako pre teba.
No tak ako pre mna je zase tato pesnicka najotrasnejsia z celeho albumu. Znie to ako 4 non blondes- whats up plus este nejaka Shania Twain. Ako mam rad Lady Gaga ale na taketo pokusi o country ci co naozaj nemusim. Klip je super,uplne sa mi paci. Inak nevyzera ona ako Danica Jurčová ? (herecka)
@inequity škoda že sito uplne nepochopil ale ze vobec ona dala tu pesnicku lollipop a aj napisala ze you and i je omnoho lepsia takze rped tym nez pises skus vveci pochopit
Kedysi som GAGU doslova, že MILOVALA, žrala so všetkým. Páčila sa mi jej extravagantnosť, jej štýl všetko. No teraz si myslím, že to už moc preháňa :/ Možno sa mi to iba zdá. Ale stále je úžasná a sem tam si jej pesničky vypočujem
@inequity mylsel som an to že som mal pravdu ale to ja chapem ze uz nemas chut sa vyjadrit si ma nepravom napadol ze ja niekomu ennecham ejho nazor ale ty si to nepochoopil v @23 to ajvysvetluje
pesnička je celkom počúvateľná, Gaga ma v poslednom čase iba príjemne prekvapuje ale klip sa mi k tomu príliš nehodí, najviac ma zaujala scéna, kde krá na klavíri uprostred kukuričného poľa svojmu mužskému alter-egu.... mohlo to byť celé iba o tom, možno by to vyšlo aj lacnejšie a určite by sa na to lepšie dívalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
doteraz sa smejem a to už ubehli 3minúty
ale tak ...originalita sa tomu uprieť nedá, radšej toto ako toto
to jednoznačne
občas mi to pripadá ako paródia, inokedy zas strašne pripomína Mansonove klipy. Ale je celkom milá keď jej presvitajú cez makeup prirodzené črty
@romanzkrajinyx to je snad jasné nie?
@jmm33 aj mne
@indifferentgirl jasné že je Born This Way je najlepší album na svete ale to takým vymytím metál hlávamnevysvetlíš
@mardzerin Dalšia "inteligentná" sa našla...
@18miki18 asi nie ked si sem klikol...
@sorum čo máš proti mojej "inteligencii" ako to tvrdíš ty?
video dost neadekvatne...vlastne uplne odveci,,mozno jeho myslienka ok, ale spracovanie chcelo byt silou mocou sokujuce..coz nie je
Tento link funguje
my body is ready
okay, bye.