normálne sa mi nezdá taký hrozný naživo, ale keď sa počujem niekde nahratá, tak vždy je to taká facka, že wtf takto naozaj zniem?! ešte som sa s tým nezmierila
Ja mám pocit že môj hlas znie stále inak, to je dosť divné, ani neviem zaujať postoj či sa mi páči alebo nie...
Kebyže zniem ako Frank Sinatra nikdy by som nezavrel ústa
Inak nechápem co to všetci máte ze keď anahrate svoj hlas tak vám znie inak jak keď rozpravate... Vsak sa pocujete nie? Mne znie furt rovnako mikrak/real to je jedno
no, nie, že by som z neho bola nadšená, ale už som sa toľkokrát počula z broadcastov, podcastov, z reprákov a neviem čoho, že som si zvykla, začala s ním ešte viac pracovať a už to je docela príjemné a myslím, že to znie v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Hlavne, keď sa počujem na videu alebo dakde v mikrofóne, tak ma ide poraziť...total shit...
Kebyže zniem ako Frank Sinatra nikdy by som nezavrel ústa
a ten svoj neznasam
Vraj je dosť upokojujúci..
Inak moj hlas mi príde na videách taký divný ale nie zlý no keď rozprávam normálne a sa počujem ta je mi uplne môj hlas nesympatický
@warhawk sak ty este mutujes