niekto sa nad mojim priezviskom vôbec nepozastaví.
iní však majú s ním problémy. takže neviem, ja som si zvykol.
Samozrejme, že niekedy bol mojím snom pri zoznamovaní sa namyslene pozrieť do očí toho druhého a s obrovskou hrdosťou vysloviť svoje dlhokánske snobsky a bohémsky znejúce priezvisko skladajúce sa z minimálne 6 slov
Inak pred rokom sme si dalis pravit rodostrom a sme zistili takuf ajnu vec Moja starka (povodom Bieliková) ma v rodine hodžu ten čo sa tams ral stou slovencinou tak mal syna ale adoptovaneho a ten je moj predok , ešte som zistil že kolko vela ludi z rodinny je v amerike , jeden tam dokonca vlastní nejaku firmu stavbársku A druhý moj starky je pôvodom chorvát Nejakým zázrakom sa dostal cez wojnu ww2 na slovensko a potom vyrastal v deckom domove
kde je možnosť Áno/Nie lebo som sa oženil? (predsa aj muž si môže vziať priezvisko svojej ženy)
ja mám krásne ľubozvučné oravské priezvisko a som na neho hrdá neuveriteľne a aj keby som sa vydala si ho nezmením už len z princípu aké je pekné hoci, moja prababka mala ešte krajšie, ale tak toto je tiež krásne, krajšie ako iné
@nicmanenapada tiež som prvá v abecede a práveže ma preto vždy prehliadali vyvolávaná som bola naozaj málo... ako pokiaľ si povedal učiteľ, že ide od začiatku mala som smolu, no väčšinou šli podľa nejakého čísla a aby vyšla 1 to je dosť nepravdepodobné... a má to náhodou dosť výhod byť prvý v abecede... aspoň mne to vždy prinieslo výhody...
Nepáči... mám dlhé a zložité priezvisko a veľa ľudí namiesto začiatočného L píše V a to ma vie naštvať najviac.... no čo už, budem sa musieť vydať za nejakú ženskú s pekným priezviskom
mam nemecko madarske priezvisko...nie je to ktovieco, ale nemozem povedat, ze by mi vadilo......no niekedy je s nim aj sranda a smeju sa mi ze mame vlastnu firmu na alkohol
mam rada svoje meno, je zaujímavé a furt ho komolia alebo nevedia napísať raz sa mi stalo že som povedala horni-c-z-ká a pisala a že horni-c ja že z a ona - ešte s? a ja že nie to už je všetko
aľe tak ja som spokojná..hooc..sa ma pýtajú a nie si ty rodina s tou poslankyňou a pod.?..nuž ale zvykla som si tu v meste a v okolí je to bežné priezvisko
moje priezvisko je martinkova a je dost blbe kedze sa mi velmi podoba na moje krstne meno a vsetci sa furt na tom zabavaju vsade ale aj take jednoduche priezvisko vedia velakrat skomolit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Čo to je kurva za meno?
iní však majú s ním problémy. takže neviem, ja som si zvykol.
Samozrejme, že niekedy bol mojím snom pri zoznamovaní sa namyslene pozrieť do očí toho druhého a s obrovskou hrdosťou vysloviť svoje dlhokánske snobsky a bohémsky znejúce priezvisko skladajúce sa z minimálne 6 slov
Aj keď napr. na úrade sa preukážem občianskym tak aj tak pri zapisovaní mi spravia v mene chybu :/ Nepochopím...
Inak pred rokom sme si dalis pravit rodostrom a sme zistili takuf ajnu vec Moja starka (povodom Bieliková) ma v rodine hodžu ten čo sa tams ral stou slovencinou tak mal syna ale adoptovaneho a ten je moj predok , ešte som zistil že kolko vela ludi z rodinny je v amerike , jeden tam dokonca vlastní nejaku firmu stavbársku A druhý moj starky je pôvodom chorvát Nejakým zázrakom sa dostal cez wojnu ww2 na slovensko a potom vyrastal v deckom domove
zaujíímavé, ja mám zas väčšinu rodiny v Blave a potom zopár členov v USA
a ty si inak z DT alebo nie?
ja mám krásne ľubozvučné oravské priezvisko a som na neho hrdá neuveriteľne a aj keby som sa vydala si ho nezmením už len z princípu aké je pekné hoci, moja prababka mala ešte krajšie, ale tak toto je tiež krásne, krajšie ako iné
@nicmanenapada tiež som prvá v abecede a práveže ma preto vždy prehliadali vyvolávaná som bola naozaj málo... ako pokiaľ si povedal učiteľ, že ide od začiatku mala som smolu, no väčšinou šli podľa nejakého čísla a aby vyšla 1 to je dosť nepravdepodobné... a má to náhodou dosť výhod byť prvý v abecede... aspoň mne to vždy prinieslo výhody...
ja som svoje dlho nemala rada kvoli komoleniu a zlozitosti, ale v poslednej dobe sa mi zacalo aj pacit.
Ja som zase napríklad na takej fyzike bol vždy pred tabuľou... Po niekoľkých rokoch ma vystriedal za žiaka na Ž
@v3nty a @zuzulka98711 Pozdravujem vas do Detvy ja mam tiez stredoslovenske priezvisko akurat z okresu Brezno
ppči..ale veľa ludi ho vždy skomolí.. čo už..