Ostrihaný nie, páčia sa mi dlhšie vlasy na chlapoch. Oholený do hladka nemusí byť, menšie strnisko či briadka sú fajn Teda, na tvári. Isté miesta by oholené do hladka byť mohli A čo sa vône týka, pokiaľ nijak nesmrdí potom alebo niečím, kľudne postačí aj prirodzená vôňa. Tá je častokrát lepšia, než rôzne parfémy. Aspoň čo sa mňa týka, strašne málo pánskych parfémov môžem označiť za také, že mi voňajú...
briadka alebo také primerané strnisko sú super a vlasy radšej vôbec neškatuľkujem, lebo nie každému sa hodia dlhšie vlasy, ale všeobecne dlhšie su pre mňa lepšie holohlavého by som nikdy nechcela, ak by išlo len o vzhľad
to je jedno, len nech je to ten môj. on vonia aj keď nie je navoňaný a nesmrdí ani keď je spotený. keď sa neostrihá, krásne sa mu zbrčkavejú vlasy a tie ja milujem. a nikdy sa neoholí úplne, buď má krásne 2cm bajuzy a bradu alebo pichľavé strnisko a oboje na ňom zbožňujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom sa uz len vymocit z terasy a hura do tankoch na Budapest...
triezveho ho nedostanu...