chlpaté chlapské sú úplne bežná vec nie? oholené vyzerajú odpudivo...vpohode je ak si chlap oholí podpazušie a medzi nohami, ostatok tela nech radšej ostane v normálnom stave
Už som si chcel oholiť zadok ale ke´d čítam tieto komenty tak som zmenil názor nebolo by potom príjemné keby si ženska doberala mojú prdel ktorá je jej len na smiech keď je oholená.....
inak tarzan nebol chlpaty nikde... mal len dlhe vlasy... a inak na co zakladate dookola tie iste fora... mne to leze na nervy! kazde mu nieco stale hovorit do okola!
na našu školu chodil jeden profesor(okolo 30rokov)ktorý nosil mrte výstrihy na košeliach a rozopínal si ich aby mu bolo vidieť jeho chlpatú hruď alias Dr.Exitus mrtee..na tom sme sa ujebávali potom celé vyučko..
ale tak,nohy ani nemusia byt oholene..ale to ostatne hej
boze ... kedy vam to dojde... kto che sa nebude holit aj ked mu budu vsetci hovorit opicak.... teraz nic v zlom..... a kto che sa bude holit a oholi si co chce.... aj ked mu budu hovorit ze vyzeras jak dieta .. tiez nic v zlom... ak uz teraz tomu niekto nechape... tak potom... nevim ci aj psychiatra by nebolo treba navstivit
@ooooo nemam Ti predat lieky? aby si prezrel tych cicuskov co si holia zadky a ruky? alebo poradim Ti aj cislo k jednemu znamemu doktorovi.... ked ches? ja neviem pochopit tychto ludi.. sak ty a dalsi tebe podobny vy co chodite cez leto na kupko a kukate kto si co holi alebo o co vam vlastne ide ..... alebo vlezete na hajzel a kukate kto a ako ma oholeneho vtaka? hmmm.... ci tu len tak komentujete na BIRDZE .... a pisete sem hovadziny...
@ooooo no konecne si normalny .... niekomu staci dohovorit.... ale niekomu mozes tresnut aj sto tonovym kladivom po hlave a im to nepomoze.... to teraz nesuvisi s touto temou.... to pisem len tak.... aby sa uz konecne kazdy zobudil a nenechal sa z magorit mediami... ktere aj tak nie su slovenske...
@jaromir988 neviem ci v tom maju velku rolu media kazdy clovek si urobi svoj vlastny nazor ..no samozrejme najdu sa aj taki,co sa nechaju ovplyvnit davom
@ooooo praveze... by somk skor ludi vo svojom okoli ktory sa nenechaju ovplyvnovat mediami napocital na prstoch jednej ruky.... aj to by som si mohol niekolko prstov... odseknut... a mozno aj celu ruku
@ooooo no ono vacsinou normalnych ludi v tomto pripade chalanov nazyvaju teplosi, fasisti, nacisti, komunisti alebo komercaci... .. hovorim to na svojom priklade... pripadam si uplne normalny a nazyvaju ma hentymi piatimi vyrazmi... a ja si z nich robim aj tak picu a oni to beru vazne
nenavidim ked je chlap chlpaty...hocijaky...fuj:/ nohy to by zas bolo riadne buzerantske keby si holil ale nenavidim chlpatu hrud a chlpate zapachajuce podpazusie a ani na tvari sa mi to moc nepaci ale napriklad na egovi no mnaaam *in love* tak v skratke-nemam rada chlpy
ja milujem na priatelovi chlapate nohy aj zadok trosku..trosku na hrudi ale nie vela..a tam dole tak isto lepsie ked neni oholeny cely..chlap ma byt chlapty a ne hladky jak decka prdel
ono je to tak ked ma niekto priatela alebo priatelku ktora si nieco neholi tak aj sem napise nech ze sa jej to nepaci ... hehe ale ved tak by to malo byt.. a zase naopak a sa jej chalan niekde holi tak aj sem napise nech sa holi heh sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Všetko ostatné je skinhead.
co ja vjem oholeny nech je na onom azuritkovi , na riti, pod pazuchami a na hrudi som narocna ale nohy moze mat chlpate
ale tak,nohy ani nemusia byt oholene..ale to ostatne hej