Ja by som sa len chcela opýýýtať žee či chalanom sa pááčia aj plnoštííhle holky...Pretože ja patríím medzi ne a máám dosť probléém s touto mojou ,,vadou"...Poradííte mi čo máám robiť????Len nepíííšte to slovo ,,schudni"
ale máš 14, postava sa ešte bude pár rokov zdokonalovať...ja som asi do 13ky,14ky tiež nebola chudá ako napr. teraz, ovela viac mi chutilo jedlo ale tak pribúdajúcimi rokmi u žien hlavne sa zvyšuje aj sebavedomie a teda aj pevná vôla vydržať niečo, zlepšiť si napr. aj tú postavu aj ja som toho dobrým príkladom
myslim ze dost velke mnozstvo chalanov ma radsej "poriadne" baby ja osobne tiez uprednostnim taku "poriadnu" babu pred dacim vychudnutym ktore pri silnejsom vetre musim drzat za ruku uz len s bezpecnostnych dovodov aby ju neodfuklo.... myslim ze je to len otazka casu a najdes si sniekoho komu padnes do oka
Ak chces konat, tak zacni sportovat. Nejde ani o schudnutie, ale budes mat krajsie tvarovanu postavu a to je vazne celkom pritazlive Aj ked budes trochu viac pri sebe
Wsak pre to sa neumiera... najdes si chalana... aj ja som si myslela ze si ennajdem.. a nasla som si..pozri sa ty mas vsetko v poriadku. vyska super vaha super.. ja mam 152 cm... malicka.. ako nic... ale da sa to..a tez mam 52 kilogramow.. hehe tazke kosti... .ale ne... ta. hej sportovat a spoevnovat.. nemusis schudnut len spevnit maso..
ani ja nemam idealne miery, mam 162cm a 51kg..co uz, niekedy jem viac, niekedy menej, niekedy beham cely den po meste/po vonku/nieco robim, a niekedy sedim skoro cely den doma..
Moja, nemusíš sa ničoho obávať Chalani majú naozaj radi plnšie tvary, no myslím, že ty ich ani nemôžeš mať. Si úplne v pohode podľa zadanej výšky a váhy. Ja som sa mojou váhou dosť dlho trápila, no vyriešila som to tým,že som začala každý deň korčuľovať,aspoň 10km.Už len ten pocit je vynikajúci.Ale chalani tak či onak si ťa všimnú.Každý z nás má iný meter na krásu..niekomu sa páčia chudé dievčatá,niekomu plnšie a niekomu dokonca tlsté. Takže,ak máš nájsť peknú a silnú lásku, bude ťa ľúbiť i s 52 ale i so 70 kilami
inak toto do konca života nepochopím. veľké percento žien by sa nevyspalo len tak na jednu noc, ale chudnutie a zdokonalovanie svojej postavy aj tak v konečnom dôsledku praktikujú kvôli zvýšeniu sexuálnej príťažlivosti. imho, je to bullshit.
a čo sa pôvodnej otázky týka, niektoré baby vyzerajú fajn keď sú pri tele nerieš, kľud. poznám holky čo majú kilečko navyše a je im fajn a aj im to svojim spôsobom pristane. a samozrejme nehovorím teraz o nejakej veľrybe vážiacej 100 kíl pri výške 150cm
a co? ja tiez nie som vychrtlina, ale vobec to neriesim... teda snazim sa viacej hybat, aby sa to nejak extra neukladalo, ale co mi chuti jem...a podla mna sa paccia chlapom. ale je to individualne. ale urcite sa im viacej pacia baby, ktore su normálne.. teda ziadne big girl. alebo naopak, nejake anorekticky.
najprv sa musíš naučiť mať rada sama seba taká aká si.......... aj keby si bola chudá ako lata tak by sa ti na sebe niečo nepáčilo......... dievčatá sú vždy nespokojné so sebou
a inak NAJLEPSIE sa spytat cloveka,ktory k vam neni moc zaintresovany "ako vyzeram?"..proste nech vam nepovie klamstvo,len aby vas neurazil...chcete pravdu?spytajte sa chlapa..on vas vidi inak ako vy seba..vy len "som tlsta" ..vo vacsine pripadov= P-I-C-O-V-I-N-A
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
asi tolko k tomu...
kokos si hrozne tučná poznám také čo sú jak prasce a nič si z toho nerobia a ty máš aj od plnoštíhlej ďaleko...
A k téme...je to individuálne
tvoj problém bude inde - skús šport, posilnovanie..co spevní svalovú hmotu a vytvaruje nejaké tie partie problémové..
a pamätaj si, že ani hrkálky nie sú sexi.
a ty mas...159, takze
Ja by som nemal takú depresívnu náladu ani pred popravou a nie to keby som mal dve kilá naviac
Ach jaj čo z vami (A)
tomu ver ze sa chalanom pacia pevnejsie baby kokot im stoji jak ju len citia
ak ces byt chud alen koli chalanom tak to mozes kludne osrat...chalan si ta najde aj ked si taka aka si...a tucna rozhodne niesi...
a čo sa pôvodnej otázky týka, niektoré baby vyzerajú fajn keď sú pri tele nerieš, kľud. poznám holky čo majú kilečko navyše a je im fajn a aj im to svojim spôsobom pristane. a samozrejme nehovorím teraz o nejakej veľrybe vážiacej 100 kíl pri výške 150cm
2. ako ktorým sa čo páči, len buď sama sebou a nerob nič kvôli niekomu inému, rob to kvôli sebe!
ale takto nevyzeras tucna takze podla mna si tak akurat