Mam doma asi... 4? 5? Milujem arafatky čo dodať : ) Síce ich už nosím troška zriedkavejšie, ale inak ich fakt dosť milujem : P Teda akože sa mi páčia...
mne sa straaaasne pacia...len problem je v tom ze ja neznasam mat hocico na krku ..tak ich nosim len von ked je fakt kosa...ale je to jedina vec co som si ochotna dat na krk
keď tá debilina najviac "fičala" nosievala to polka idiotov z triedy...iba preto že to mali ostatní a chceli byť veeelmi kúúúl...nikto iný ako trapni pubertiaci si to na seba nedá
Arafatku som nosil, odkedy to začala nosiť polka mesta, prestal som.
Antifa si arafatku len prebrala, nemá s nimi nič spoločné.
Je to symbol podpory Palestíny proti Izraelu. Je smutné, že dnešné decká toto nevedia a berú to len ako nejaký cool modny doplnok.
ja som sa s arafatkou zoznamil pred par rokmi v egypte kde ju predavali domaci a bolo to najlepsie do puste vtom mi na hlavu nebolo teplo(tam sa to nosilo na hlave ale fakt pred slnkom to bolo super a ta moja bola kvalitna ne jak tie vyjebané šmejdy z new yorkeru
Áno, nosím... Mám jednu s petagrammi a tú mám fakt dosť rada Štve ma však, že teraz je nejaký "arafatkový trend" a kým to v minulosti nosilu punkeri a metalisti v dnešnej dobe si to na seba hodia už aj popáci, alebo hoperi (áno, zažila som to žiaľ na vlastné oči)
nosila som,ked ich este skoro nik nenosil,ked to nebol trend....nosila som,aj ked to bol trend....nosim stale,aj ked trend opadol...nosim totiz to,co sa mi paci,nie co je trend....zboznujem arafatky
nenosila som, potom som to dostala ako darček, odvtedy nosím... niekedy funguje ako klasická babkovská šatka... hlavne na hodine geografie, lebo keď si to dám na hlavu vyzerám vraj "velice milo" a nie som vyvolaná k tabuli
Moje 2 sestry si ich kúpili asi keď som mala 12. Neskôr mi tu svoju ta staršia dala keď ju už preslo obdobie " nezávisláčenia" To bolo asi tak na konci môjho 9. ročníka. A nosila som to celé leto a celý prvý ročník na strednej. Teraz ju používam namiesto šálu. Je mi divné chodiť s ňou na krku po škole, lebo ju už ma TOTÁLNE každý. Divné... dosť veľmi divné.
A pritom - moje sestry to kúpili za ťažké prachy v indickom obchode a teraz to majú všade za pár drobných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Antifa si arafatku len prebrala, nemá s nimi nič spoločné.
Je to symbol podpory Palestíny proti Izraelu. Je smutné, že dnešné decká toto nevedia a berú to len ako nejaký cool modny doplnok.
Osobne Palestínu podporujem.
zdielam tvoj nazor. uplne.
a tiež podporujem palestínu.
» www.birdz.sk/forum/arafatka-...
» www.birdz.sk/forum/akej-farb...
» www.birdz.sk/forum/arafatka/...
A pritom - moje sestry to kúpili za ťažké prachy v indickom obchode a teraz to majú všade za pár drobných.