@veronicaurban milujem aziatky, ked som chodil v JAR do skoly, tak som mal asi 3 spoluziacky cinanky a boli to perfektne baby. A na hudobnu som chodil s korejcami a tiez uplne pohodovi ludia.
@tommyhot ja som cista beloska ale stretavam sa s korejcankami a korejcanmi. Minuly tyzden som bola v tabore kde som bola jedina biela a iba dvaja ludia tam vedeli po slovensky :/ Oni su velmi pohodovy Su taky velmi uvolnení.
Ja nepoznam Jeon Ji-hyeon. Nebodaj ju poznas z nejakej dramy?
ňa, včera som niekomu zdrbala aziatky, že vyzerajú jak strašidelné porcelánové bábiky, na čo som dostala odkaz na vlastnú profilovku, a že mám držať hubu. tak neviem, asi sa nebudem vyjadrovať
Aziatky sú velmi pekné, mne sa najviac páčia kórejky a japonky. Osobne sám sa snažim trošku učit po japonsky aby som tam išiel a našiel si tam manželku No čo, kríženim iných ras vznikaju silny jedinci, ked už nič iné (you know what i mean)
@tommyhot Uz som pocula o Sassy Girl, ale este som to nevidela. Pozerala som par korejskych filmov, ale tie ma nebavili. Ale tie taiwanske co som videla boli super Este ake si videl? Pozeral si aj dramy?
@veronicaurban Wo de fu qin mu qin, Memoirs of a Geisha (ale to je americky film s cinskymi hercami) a na synopsi.tv mam nahodeny zoznam asi 20 azijskych filmov, ktore si chcem pozriet v blizkej dobe...
@tommyhot Nepoznam ziadny z nich, ale ked ma uputavky oslovia, mozno si ich pozriem. Ale tieto by som ti mohla odporucit: You are the apple of my eye, Starry Starry Night, The Flowers of War. Su to naozaj perfektne filmy a hlavne Starry Starry Night...
@antifunebracka Nepovedala som ze nemam rada jpop, len ho nepocuvam tak aktivne ako kpop. Z jpopu potom pocuvam aj Ft island ale oni su vlastne originalne z korey.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@smajdalf pockaj, ty take naozaj pocuvas? japonske?
A ty si nebodaj aziatka?
Ja nepoznam Jeon Ji-hyeon. Nebodaj ju poznas z nejakej dramy?
@nicolkaa aj ty?