@sandrika5 ale tak, ja som to myslela skôr tak, že nikdy som sa nad ničími vlasmi nejako nerozplývala, čo sa červenej/ryšavej farby týka, vždy tam muselo byť aj dačo viac... no a svoje proste musím mať rada už len preto, že sú moje, aby sa neurazili
už ma niekedy ide jebnúť z toho ..... jééééé červénéééééé
a furt že aká krásna farba .... že kde si kúpila .. veď červená ako červená, nie?
neviem, mne sa nepáčia ... ako na niektorých to dobre vyzerá, netvrdí, že nie ... ale niektorí ľudia by sa mali aj pozrieť nato či im to pristane, nie že silou mocou bažia po tých reakciách ... ale fakt... niekomu pristane, no...
milujem červené vlasy! ale iba na babe,aby tu zase nedošlo k nedorozumeniu,alebo aby si niektorí príliš intelignetný (to je kompliment xP) ľudia nedomýšľali niečo iné
@kacenka30@ihatewhitechocolatte ani ja som ešte nevidel prirodzené červené jedine tak ryšavé,ale s červenými vlasmi ľudia nie sú.no možno evolúcia dožičí a budú aj takí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
prirodzené ? existujú prirodzené červené?
to som ešte nevidela teda...
a... musí to ladiť k pleti, Rihaňa je odstrašujúci prípad jednoznačne, ale i Mišo Amottovie by mohol zvážiť trocha iný odtień
Nepáčia sa mi a preto ju samozrejme mám na hlave
Presne preto som sa po vyše troch rokoch z červenej prefarbila.
a furt že aká krásna farba .... že kde si kúpila .. veď červená ako červená, nie?
neviem, mne sa nepáčia ... ako na niektorých to dobre vyzerá, netvrdí, že nie ... ale niektorí ľudia by sa mali aj pozrieť nato či im to pristane, nie že silou mocou bažia po tých reakciách ... ale fakt... niekomu pristane, no...
Kedy to pochopíte.....