No neviem cim to je, ale chalani v uniforme su najchutnejsi ... Este aj ten najzzensteli zadok, ktoreho majitelom je opacne pohlavie vyzera mnoho sexi, ak je kryty vo vojenskych nohaviciach ... Ak by to bolo na mne, muzov by som v nicom inom nepustala na ulicu PP
Oblek som nosil len sem tam ale zacinam skor pravidelne (prachy su prachy a praca je praca ) ale tak pomaly si zvykam i ked nie je to zrovna najpohodlnejsie. Pravdou je ze v obleku ma clovek hned ine ehm postavenie.. si skuste prist do nejakeho obchodu bez obleku a o par dni v obleku
chlapi v uniforme... sexiiiiii... najviac ma beru vojaci a poziarnici ale ani chlap v obleku (v lepsom pripade smokingu) nie je na zahodenie, vsetkym sa to hodi
hm....chalani v obleku sú sexi...už iba ked má chalan košelu je to dosť husté..hm a tie uniformy..v mnohých to podla mna vyvoláva taký rešpekt, ved uniformu nenosí hocikto...ale je to vážne dobbrééé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A nepáčim sa v tom sám sebe, fuj, hnus, neznášam to