Väčšine ľuďom, ktorí sú nezanietený psíčkari s ktorými sa stretnem považujú chrty za hnusné vychudnuté "srnky" tak chcem vedieť váš názor a ak by niekto nevedel ako taký chrt vyzerá (toto je saluki): » t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN... a ak sa vám nejaký páči, tak ktorá rasa?
nie, nie a nie. a nepovazujem ich za vychudnute srnky, ale proste nemozem predychat tu ich skaredu hlavu ale kebyze nijaky iny nie je, tak aj o chrta sa postaram no...
Írsky vlkodav – impozantný obor z chladného severu Británie vynikne s kockovaným tartanom
Mnohí ľudia nepovažujú vlkodava ani za chrta, možno kvôli atypickému tvaru hlavy, ale jeho ľahučký a elegantný krok, teda skôr klus, akým sa pohybuje, ale dokazuje, že tento obor má medzi chrtmi svoje čestné miesto. Je to nielen najväčšie plemeno z chrtov, ale najväčšie plemeno vôbec, veď zdravý pes môže dosahovať až 86 cm v kohútiku. Najtypickejšia farba drsnej srsti vlkodava je šedivá, ako britská hmla.
Btw, aj v tvojom linku napravo v Klasifikácii plemena máš napísané: skupina FCI 10: Chrti a příbuzná plemena
rodinní priatelia majú írskeho vlkodava a to je taký krásny pes, že z toho by jeden pad a minule (na jeseň) ideme s nimi ku Váhu a okolo ide pani zo synčekom a tem malý na vlkodava (itu) ,že HIJÓ sme sa narehotali
ty ho chceš? nebude to väčšie ako ty? Ale súhlasím s touto myšlinekou ladenia tohto plemena a výberu oblečenia ... ale viac by mi to sedelo k nejakemu dedkovi čo sedí v hojdacom kresle, v jednej ruke whisky v druhej ruke fajka a tento pejsek poslušne leží pri nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Síce mi skoro ulovila psa, ale tak
ja mam rada velkych mohutnych hunatych havinkov
to že je veľky neznamena automaticky, že je to chrt
Ani doga nie je chrt
A ak mi neveríš tak si to pozri na nete
» cs.wikipedia.org/wiki/Irsk%C3%BD...
Írsky vlkodav – impozantný obor z chladného severu Británie vynikne s kockovaným tartanom
Mnohí ľudia nepovažujú vlkodava ani za chrta, možno kvôli atypickému tvaru hlavy, ale jeho ľahučký a elegantný krok, teda skôr klus, akým sa pohybuje, ale dokazuje, že tento obor má medzi chrtmi svoje čestné miesto. Je to nielen najväčšie plemeno z chrtov, ale najväčšie plemeno vôbec, veď zdravý pes môže dosahovať až 86 cm v kohútiku. Najtypickejšia farba drsnej srsti vlkodava je šedivá, ako britská hmla.
Btw, aj v tvojom linku napravo v Klasifikácii plemena máš napísané: skupina FCI 10: Chrti a příbuzná plemena
sekce FCI 2: Hrubosrstí chrti
ty ho chceš? nebude to väčšie ako ty? Ale súhlasím s touto myšlinekou ladenia tohto plemena a výberu oblečenia ... ale viac by mi to sedelo k nejakemu dedkovi čo sedí v hojdacom kresle, v jednej ruke whisky v druhej ruke fajka a tento pejsek poslušne leží pri nom
A myslíš takého starého íra?? To by bolo... ešte také ryšavé fúzy do toho
Tak ak ho budeš niekedy v budúcnosti mať, tak daj vedieť chcel by som ho vidieť
fúzy ... Pravda pravda, na to som zabudol