uz len z toho dovodu ze kamoska mala drredy ale nedala si na ne ten vosk co tam ma ist a proste normalne si tam nasla take biele cerviky tak si ich hned odstrihla kks...
@5 si myslíš že to kvôli vosku v nich mala červy ? práveže vosk ani nie je dobré dávať na dredy.. najlepšie je len háčkovať alebo len šúlať a mať v piči, ni kadečo si na to kydať .. haah .. a červíky tam mala možno preto lebo si to neumývala, nestarala sa o to .. treba to umývať poriadne .. a preventívne antivšivákom.. a potom bude vše oukej
mňa dredy odpudzujú...vždy si predstavím (ako si môže dotyčný človek PORIADNE umyť hlavu?a z toho vyplýva-fuj,...smrad, lupiny, ... ) pripadá mi to ako keby mal niekto na hlave hovná (teraz to neberte osobne, tí ktorí máte dredy, lebo ja myslím len tie extrémne dlhé dredy, ktoré naozaj vyzerajú ako hovná) :/ proste je to nechutné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ja by som si ich nedala....
Ale ja by som si ich nedala....
uz len z toho dovodu ze kamoska mala drredy ale nedala si na ne ten vosk co tam ma ist a proste normalne si tam nasla take biele cerviky tak si ich hned odstrihla kks...