uplne moc by som dofackala cloveka co vymyslel leginy kedze 99% chudier ich nevie nosit a v pohidkc esi k leginam daju kratke tricko a nosia ich akoby rifle.
druha kategoria lamy co nosia leginy reflexnej zelenej/oranzovej/zltej.
@uspavanocka ako chápem, že niektoré holky majú nejaké problémy s postavou a tak, ale tie legíny by v tom prípade naozaj nemuseli nosiť. A hlavne tie, čo si spomínala, že majú tričko and zadok. Doteraz to nechápem, odjakživa som myslela, že sa nosia pod suknu, šaty alebo dlhé tričko.
A legíny sú dobré akurát tak možno na cvičenie alebo behanie po dome
no ja nosím legíny iba na šport....ale u nás holky to dosť často nosia....zo začiatku to nosili pod šaty a sukne .....každý nosí čo sa mu páči...a ja nosím iba to v čom sa cítim dobre.....a na šport mi legíny úplne vyhovujú....
ja nosim leginy stale. najcastejsie cierne ale mam aj jedny sede, jedny take kvetovane cierno sede a jedny take "slashed" slangom online shopov- rozumej rovnomerne nastrihane. neznasam leginy namiesto pancuch pod riflovou suknou. fuj fuj tam treba pancusky, ale pod latkovu aj saty sa zasa mozu
ludia ja nechcem uz byt zla ale nemozem toto citat cista zaostalost.pozrite sa na zahranicne stranky alebo do zahranici ak mate moznost. a pisat o 200kg babach neni potrebne myslim ze to kazdy chape aj sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
druha kategoria lamy co nosia leginy reflexnej zelenej/oranzovej/zltej.
dalsie: 258 kilove holciny ktorym leginy pridu sexy
- metalicke leginy -> na to sa da len grcat
a v podstate VSETKY leginy su jeden velky grc. mali by k nim prikladat navod ako ich nosit
@uspavanocka a kde si nechala tie so vzorom hadej kože?
a najlepsie kombo 258 kg + leopardia potlac = leopardie skrvny roztiahnute na stehniskach...
:-! boze nech je nosenie legin trestne
farebných siloniek mám doma tonu, legíny by som v obchode ani neobzerala
Skôr legíny ale aj tie sa hanbím nosiť
A legíny sú dobré akurát tak možno na cvičenie alebo behanie po dome
jooj a tá kategoria, čo ich nosia ako rifle ešte aj keď je -10 stupňov ! choré
ludia ja nechcem uz byt zla ale nemozem toto citat cista zaostalost.pozrite sa na zahranicne stranky alebo do zahranici ak mate moznost. a pisat o 200kg babach neni potrebne myslim ze to kazdy chape aj sam