Pýtam sa hlavne preto, že som majiteľkou kučeravých vlasov (nie také afroidné, skôr len veľmi husto vlnité) a takmer každý druhý človek s ktorým sa spoznám sa ma najprv opýta, či to mám tak prirodzene a hneď za tým otázka, prečo si ich nežehlím. Niekto mi
páááčia sa mi strašne ked holka vie ako sa o ne starat, ale príčina bude asi v tom že ja ich mám rovné a aj keď si ich natočím vydrži mi to tak hodinku ... závist no
páčia sa mi kučeravé. aj tie afroidné, aj tie také menej kučeravé. mňa sa zasa všetci pýtajú, či si vlasy žehlím, pri tom som asi nikdy žehličku ani nemala v ruke a čo by som ja dala za také aspoň trošku kučeravé vlasy!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Kučeravé príliš nevyhľadávam...samozrejme, je to dosť individuálne. Niektorej žene kučery idú, inej zase nie.
aj v stredu jak som bol v Ke tak som taku stretol a hned som mal lepsiu naladu
mám úžasne vlnité vlasy - ale ak sú dlhé
teraz ich mám krátke a nevyžehlene vyzerám ako ovca
čiže som v štádiu rastu
nežehliť!
alebo, na velmi malo ludoch, par bab je s nimi peknych, ale malo
1/2: ,,
nie: ,,
- myslím, že táto štatistika jasne hovorí o tom, že by si spravila chybu, keby si ničila, čím si obdarená. A ja pridávam ešte jednu čiarku k [áno] .
keď to má rovné tak 10cm a na hlave to vyzerá ako ovčie rúno, tak nie.
akonáhle to je dosť dlhé na to, aby to nevyzeralo ako ovca, tak
Raz za cas mam chut na kucerave, ale potom ked sa mi uz odkuceravia, som zas rada