@krutafunebracka ja uprem asi tiez tak toto je super, ta mala si akoze mysli ze ked ma niekto na pokeci nick "miley", tak ze je to skutocna miley cyrus?
hmm neznasam taketo jeble otazky detii..chcu wediet ci sa niekomu pacia alebo ci sa niekomu paci cast ich tela abo hocico ine a cakaju ze kazdy im napise ze super to je a nwm co... a tie vlasy sa celkom daju ale nehaj ich narast
nepacis sa mi ty a fakt by si bola pekna mozno holohlava s priesvitnymi vlasmi...zmena je zivot...uces renes by ti sekol...inak co znamena slovo fake ked ho tak casto pouzivas??aha si sama fake...zrejmee...
No krutafunebracka!..ty musis byt poriadne jebnuta ze??...a k dalsim nechcem aby ste my sem davali jebnute komentare!!..mna nezauima ze sa vam nepacia tato anketa je pre tych ktorym sa pacia a ktory chcu na mne inu farbu takze mi sem nepiste jebnute ankuety dakujem za pochopenie!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» pokec.azet.sk/fernet271?&...
to co mas na pokeci? ze nacapala som ju na H2O ? a tvoje vlasy maju bludnu farbu a mala by si si ich nechat narast ...a chyba tam moznost nepacia
poprípade na františkána
alebo na hríbik
inak napadlo ma ze priesvitne by mohlo bit oblecenie...