a nasa ucka s hudobnej zatazena na beatles a mozartovi a cely rok sme chodili pozerat video o mozartovi co ho hral taky jebnuty herec co sa smal jak po pareni a druhu cast polroku sme museli spivat beatles ze,...yesterday,ou my troble speak... kks
jasne!!! zerem metalicu a tiez vela inych dokonca som si pred nedavnom stiahla aj pesnicky od new kids on the block to bola haluz ved aj madona ma dost dobrych pesniciek ktore su stare ako ja je vela starych pesniciek ktore milujem
Ja milujem staré kapely!!! totižto tie nové ma vôbec neberú...až na pár málinko výnimiek ale tie väčšinou vznikli ešte v 90tych rokoch...a z tých hore uvedených Led Zeppelin...ale to niesú jediné staré kapely...a taktiež zbožňujem Elvisa bol to chlapík
No Beatles mám veľmi rád, ale nepočúvam, ale Pink Floyd náladu mám raz za čas... Ale u mňa veeeľmi často počuj Cranberries, to fank milujem Hlavne ked zaspávam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
teras vazne klasika ako Mozart a Cajkovsky sa mi paci
ved predsa OLD SCHOOL is the BEST!
LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, DEEP PURPLE, KISS, ALICE COOPER, dokonca obcas aj Beatles si rad vypocujem.