páčia sa mi, ale iba keď majú zmysel, sú kvalitne urobené a nejako ladia. určite si v budúcnosti dám spraviť, a nie iba jedno a páči sa mi veľa rôznych štýlov od rôznych umelcov tatérov
tetovanie je pre mňa umenie, som trošku dosť elitista čo sa tetovaní týka, neznášam ukradnuté dizajny, veci typu vtáčiky-hovienka, púpavičky a neviem aké veci z tumblr a drvivú väčšinu nápisov ak to nie je nejak fakt kreatívne vypracované...
a dala by som si, mám už aj predstavu čo chcem, nevybrala som si ale ešte kde.
a fotky čo sa mi páčia sa mi teraz nechce hľadať, neukladám si to.
Páčia sa mi ale len také malé s nejakou hlbokou myšlienkou... len čierne nie farebné... a skor na ruke na zápästí, alebo aj na členku.... ale ja osobne by som si asi nedala
jedno mam, male... tiez som osobne vyznavac mensich, estetickych ciernobielych tetovani na skor menej napadnych miestach... a nevadia mi ani klasicke vzory, praveze mi to tak pripada estetickejsie, ked ma napr. zena vytetovany nejaky napis ozdobnym pismom alebo kvety... lepsie ako haky-baky, lebky ci netradicne predmety, len aby som bola ina...
napisy na zapesti, predlakti, clenku a inych picovinach po anglicky su tak trapne ze sa hanbim to povazovat za tetovanie.. ked tetovanie tak to musi mať gule, napriklad nejaky pentagram, obrateny kriz, lebka alebo nieco umelecke
sam by som si asi nedal. to by muselo byt fakt nieco mega epicke, co by sa mi pacilo cely zivot. a mne sa veci pacia na etapy, takze co je pre mna pekne 3 mesiace, o 3 mesiace a 1 den si poviem, ze to tak nie je.
na inych sa mi pacia v zavislosti na tom, ake je to tetovanie. mam rad prepracovane veci alebo ak je to esteticke. ale nemam rad diamantiky, hviezdicky, pierka a rozne latinske/anglicke pseudomotivacne sracky
@jarmulkazidan Počul som, že už malo pár ľudí na sebe vytetovaný jedálny lístok, z čínskej reštaurácie... Proste nevedeli, čo tie znaky znamenajú a nechali si ich tetovať
áno, aj keď to už je takou samozrejmosťou, že každý tretí človek ho má aj tak sa mi to vždy páči keď ho niekto má a aj ja by som chcela a už by som mala na ruke keby som mohla, len škola mi to nedovolí ale tak plánovala som aj k bedrovej kosti tak snáď sa k tomu dokopem, len tam si nie som tak istá motívom
väčšina tetovaní sa mi nepáči, a nejak po ňom ani netúžim. možno ak by som našiel niečo zároveň pekné, minimalistické a výstižné, a pri pohľade na to by som si povedal že to chcem, tak by som si možno dal spraviť. ale nejak v tom nevidím význam..
pačia a chystam sa si dat. ale kym este neviem co a kde konkretne tak sa tym nezaoberam, fakt tomu davam este niekolko rokov, predsalen je to celkom velke rozhodnutie.
Podľa mňa je to najlepšie doplnok, aký môže mať niekto na sebe. Najmä keď ešte má pre dotyčného určitý význam. Škoda je, že na viacerých prac. miestach to môže vadiť, keď je na viditeľnom mieste. Tiež sa chystám dať si tetovanie v auguste, ale keďže motýliky, pierka, rozfúknuté púpavy, vtáčiky a podobné "originality" už nemôžem ani vidieť, tak som si navrhla sama, podľa seba, čo som ešte na nikom nevidela také menšie na rebrá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a dala by som si, mám už aj predstavu čo chcem, nevybrala som si ale ešte kde.
a fotky čo sa mi páčia sa mi teraz nechce hľadať, neukladám si to.
No niekedy to vyzerá fajn, len neviem ako to na tých ľuďoch bude vyzerať o takých 30 rokov. Bohviečo to zrejme nebude.
ale také veľké, ako potetované celé ruky, nejaké tie veľké obrazce po celom chrbte alebo viacero malých motívov nie.
v každom prípade si ja nijaké neplánujem dávať.
na inych sa mi pacia v zavislosti na tom, ake je to tetovanie. mam rad prepracovane veci alebo ak je to esteticke. ale nemam rad diamantiky, hviezdicky, pierka a rozne latinske/anglicke pseudomotivacne sracky
ak ne, dávať si tetovanie v jazyku kt nehovoríš je dobrá hovadina
mám
a budu ďalšie