jj,keď som videla frajerove fotky ešte pred tým,než sme sa spoznali (bebekex je stalker ),tak tam boli postaršie a nelubil sa mi,lebo tam mal dlhšie vlasy.
toto je ten lepší príklad mne veľa ľudí povedalo, ze som nefotogenicka ze nazivo vyzeram lepsie takze hej, občas sa stalo, ze niekto vyzeral nazivo lepsie ako na fotkach. čo je plus nie?
kamarát má neskutočný sexeapele, z neho to až tak srší, vyžaruje - neskutočný chlap keď ho vidíte naživo - a to nie je vec iba môjho názoru a vkusu, o tom panuje všeobecná zhoda ale proste na fotkách - no ee, ani by som nepovedala že je to ten istý človek.
ale fakt, mne sa nepáčia ľudia na fotkách
(a fakt sa mi neraz stalo, že teda ok milá kamarátka, ukážem ti, kto sa mi to páči, ale nemohla som nájsť žiadnu dobrú fotku nikde a potom som radšej nič neukázala, lebo ešte by som si pokazila moju povesť o výnimočne dobrom vkuse a prieberčivosti
Moja frajerka mi povedala, že keď sme sa zoznámili na diskotéke, tak som sa jej páčil, ale keď prišla domov, a zbadala moju foto na azete, tak skoro odpadla Vraj esteže boli fotky z tej diskotéky, kde som bol odfotený, lebo ináč by mi ani nenapisala .. vraj som tam mal hroznu foto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
fotka, na ktorej vyzeram dobre je ta, kde mi nevidno hlavu
proste niektorí ľudia nie sú fotogenickí 8)
ale fakt, mne sa nepáčia ľudia na fotkách
(a fakt sa mi neraz stalo, že teda ok milá kamarátka, ukážem ti, kto sa mi to páči, ale nemohla som nájsť žiadnu dobrú fotku nikde a potom som radšej nič neukázala, lebo ešte by som si pokazila moju povesť o výnimočne dobrom vkuse a prieberčivosti
Ale pri dievčatách sa mi to už veľakrát stalo.