Tak ako absolútne som nepochopila aký motív mala Red Coat a teda zároveň tá čierna vdova podľa mňa vybrali postavu, ktorá je až moc krátko v seriály a no -A čakala som niečo iné ... hlavne preto, že Marlene v jednom rozhovore povedala, že -A nikdy nepodstúpil zmenu pohavia ani nič také zrazu toto -.- ako myslela som si, že to nebude Wren (všetko tomu totižto naznačovalo, takže by to bolo moc očividné), ale tak rozmýšľala som nad rôznymi postavami, napr. a nad Alexom (Spencerin priateľ z prvej série) ... ako nemžem povedať, že by ma to veľmi sklamalo, no bolo to Šokujúce, ale keďže hovoríme o dlho vyzdvihovanom finále a niekoľkoročnej zápletke tak mi to proste neprišlo ono. Ako na to čo som bola zvyknutá v Pretty Little Liars je toto také mierne sklamanie. Som zvedavá či tá chyba čo sa im podarila bola naozaj chyba, alebo Marlene pripravuje niečo do ďalších seríi
Nie nie a este raz nie ! Ja si myslim ze tych hercov platia za to, aby hovorili ake to bude sokujuce a bla bla bla...a ze Marlene stale ked vidi tu cast place...haha asi place ked vidi co vyprodukovala...
bolo to kulo.
ale ja mam vymyslene pokracovanie a mam chut to napisat marlene nech to tak spravi, s takym epickym koncom by boli fanusikovia nadseny!
btw, nesedi tam vela veci, podla mna si marlene s nami zase iba hra, a toto s cece bola len polovicna pravda.
potvrdzuje mi to tento jej tweet » i.imgur.com/tLsEoAT.jpg?1...
vobec mi to nesedi, napriklad uz len tie jej napovede a tweety ked si to spojim so cece ako big a nedava to zmysel, neviem ci to bude inak ale cakal som ze to bude nakoniec mega prespekulovane a ze to bude trebars niekto z nich alebo niekto na koho by som to fakt nepovedala alebo necakala alebo proste bolo by mi to luto ale cece, neviem je mi to viac jedno, mam ale pocit ze povodne mal byt big a niekto uplne iny a na zaciatku tejto serie sa to rozhodla marlene zmenit, zaujimalo by ma kto to mal povodne byt.. :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
homemade lapač hmyzu, tlačiaren a zapnuty ventilátor
proste sklamalo to, polovica teórií od fanúšikov by bola lepšia ako tá od samotných režisérov
ale ja mam vymyslene pokracovanie a mam chut to napisat marlene nech to tak spravi, s takym epickym koncom by boli fanusikovia nadseny!
btw, nesedi tam vela veci, podla mna si marlene s nami zase iba hra, a toto s cece bola len polovicna pravda.
potvrdzuje mi to tento jej tweet
» i.imgur.com/tLsEoAT.jpg?1...