Mňa to pobavi dokonca aj teraz Bičan je jednoznačne najlepsi, rada som mala aj Lucku a v pohode bola aj Didiana (poznám ju dokonca osobne, keďže naše mamy su kamarátky)
Pozerala som to kvoli tej hre, nie kvoli Bičanovi, ja som v tej dobe ani nevedela, ze to je Bičan, taketo veci som ako decko neriesila, aj keby to moderoval yeti tak mi to je jedno Ale pamatam si ze ma bavilo zaujimave komentovanie kazdeho z nich co to moderoval To mi tak pasovalo k tej hre, asi ako ked sa komentuje sportovy zapas
Bolo to super s fotríkom sme sa dvakrát dovolali a dokonca sme vyhrali aj dve veci .... inak Bičan najnovšie vypĺňa svoj čas na Twitchi : » www.twitch.tv/andybeesvk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Mňa to pobavi dokonca aj teraz Bičan je jednoznačne najlepsi, rada som mala aj Lucku a v pohode bola aj Didiana (poznám ju dokonca osobne, keďže naše mamy su kamarátky)