Moj brat je odomna starsi o 2 roky mne sa velmi paci jeho spoluziak je taky zlaty niekedy sa namna usmeje povie nieco ..dokonca sme si troška pisali na pokeci no ale teraz sa uz ani nepozdravi ani nič....Kamosky hovorili ze sa mu určite pačim ale ja pochy
mm ..a co je na tom že je o dva roky starší?? ...mne sa páči o 4 ...
ale mne to večinou docvakne tak že mi furt robí zle alebo ked sa ho opýtam či je do mna a neodpovadá alebo ba zakíva hlavou tak ano ale to sú moje metódy
@Bajjjka555 dve roky starsi ? ale ved to je neskutocny vekovy rozdiel ... sak 2 roky to je nic ... kludne aj 3 sa bezproblemov da ... inac aj tak nemas co stratit tak radim: GO GET HIM TIGER
to len v mojom svete, ak sa chalan babe páči a naopak, tak pridu k sebe a povedia si to (či už priamo verbálne alebo očným kontaktom alebo spoločným správaním sa - flirtovaním)? bezohľadu na to, ako to dopadne?
Myslím, že je upír, ktorý sa ale živí zvieraciou krvou, ale ty mu strašne voniaš, tak, že by sa na teba vrhol a zožral ťa, a nemôže sa udržať. A tak sa ti radšej vyhýba, lebo ti nechce ublížiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale mne to večinou docvakne tak že mi furt robí zle alebo ked sa ho opýtam či je do mna a neodpovadá alebo ba zakíva hlavou tak ano ale to sú moje metódy
normálne sa ho spýtaj, nič nestratíš. alebo sa popýtaj po bratovi alebo nejakej kamoške...