Mam mensi problem...Pacim sa spoluziackynmu bratovi.Ona o tom vie...Lenze: 1.keby sme zacali chodit,tak by to bolo take cudne.(Ze by som chodila napr. za kamoskou domov a on by tam tiez bol) 2.neviem jak by som sa mala potom spravat pred kamoskou.(napr. b
chodila som dost dlho so spoluziackynim bratom. je to vp ohode, lebo ked ides navstivit jeho, tak navstivis aj ju nie, ozaj, to je normalne. No a ak by jej vadilo, ze sa pri nej bozkavas s nim, tak to nerob nejako okato.
Len problem moze byt, ked sa s nim rozides a ti surodenci maju spolu doverny vztah. To sa Ti potom moze narusit kamaratstvo s nou..
no ak sa ti paci, tak v tom nevidim problem...normalne sa porozpravaj s kamaratkou a opytaj sa jej ci by jej to vadilo...no ja byt na jej mieste, mi to nevadi...vzdy som chcela aby moj brat chodil s mojou naj kamaratkou...ale problem je ze ja brata nemam... tak smelo do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Len problem moze byt, ked sa s nim rozides a ti surodenci maju spolu doverny vztah. To sa Ti potom moze narusit kamaratstvo s nou..