Caute vsetci. Mozte mi niekto prosim poradit co mam robit ak mi padol cely system teraz ked zapnem notebook tak mam ciernu pracovnu plochu a vymazalo mi to komplet vsetko okrem systémových suborov takze pocitac v podstate funguje´. Neda sa to nejak vratit
@bomber15
"vymazalo mi to komplet vsetko okrem systémových suborov"
"Neda sa to nejak vratit do pôvodného stavu?"
nope. resp. možno dá, ale je mimo mojich schopností vysvetliť ti ako, a pravdepodobne mimo tvojich schopností to spraviť (neber v zlom, aj pre mňa je to mätúce vždy, a to už som to robil niekoľkokrát). každopádne existujú firmy čo sa o to pokúsia, googli "obnova dát z poškodených harddiskov"
(áno, viem, nie je poškodený, ale metóda je tá istá)
nie vsetko je v pohode OS mam legalny pozadie prac. plochy sa zmenit da takze windows nie je v nudzovom rezime akurat mi to fajne premazalo pevne disky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» thedailywtf.com/Articles/The-Ca...
@bomber15
"vymazalo mi to komplet vsetko okrem systémových suborov"
"Neda sa to nejak vratit do pôvodného stavu?"
nope. resp. možno dá, ale je mimo mojich schopností vysvetliť ti ako, a pravdepodobne mimo tvojich schopností to spraviť (neber v zlom, aj pre mňa je to mätúce vždy, a to už som to robil niekoľkokrát). každopádne existujú firmy čo sa o to pokúsia, googli "obnova dát z poškodených harddiskov"
(áno, viem, nie je poškodený, ale metóda je tá istá)