véééľmi, až kaderníčka sa ma pýtala, či mám nejaký problém. Nieže by mi pomohla........ A keďže mám dokopy 10 vláskov, tak to znamená u mňa dosť veľký problém.
A tak normálne, veď komu by z tej školy nepadali? Len otec stále nadáva že ich je plná kúpelňa a nanešťastie ich mám červené tak to nemožem ani na ségru zvaliť
Ak máme na hlave od 100 000 do 200 000 vlasov a ak nám ich za deň aj sto, za rok je to
36 500. To je aj z tých 100 000 jedna tretina. Keď vezmeme, že dlhšie vlasy rastú od dvoch do troch rokov, tak stále vám na hlave niečo ostane. Tak vo co go?
Inak aj mne padali dosť keď som mal dlhé zistil som že je to častým umývaním miesto každý deň som začal 2-3x za tíždeň a po mesiaci už nepadali vlasy máju prirodzenú ochranu(mastnotu ak chcete) ktorú žiaden šampón nenahradí a preto sa oslabujú a vypadávajú častým umývaním táto ochrana abstinuje. Takže zmývať špinu a prach je dobré ale netreba z to preháňať a inak best je si proti vyhľadávaniu umývať vlasy z odvarom z výhonkov a listov mladej Žihľavy učínkuje to na 100%.
áno, lebo ja si ich často umývam, takmer každý deň a češem si vlasy keď sú mokré... tak vtedy taký chumáč zostane na kefe... ale tak ja som rada že mi dačo vypadne, lebo ich mám husté tak že až to pekné nie je...
viete ako je to z oranžovými vlasmi ... su oranžove a môj koberec je teiž oranžový a oranžove na oranžovom tažko vidieť ale inak na kefe ich mam tak zo 10-20 každý den
Nakoľko som už kua dlhú dobu nemal vlasy dlhšie ako pár milimetrov, tak ani nie a ani nemám potrebu to zisťovať, keďže ma toľko neštípe hlava a neškrabem si ju tým pádom.
volakedy mi padali velmo vela a bol som z toho zufaly potom prisla jar a leto a ono to nejako prestalo...asi nenosim kapucne, ktore by to zachytavali ale aj napriek tomu som mal vzdy huste vlasy a odovodnujem si to tym ze cim viacej vlasov mam tak tym aj viacej musi vypadnut
no ja som z toho hrozne zufala ..teraz mi zacali tak padat ze iba sedim nahnuta kuknem na zem a hned vlasy,zobudim sa a na vankusi kopa vlasov,prejdem si rukou vlasy a hned vypadnu..a ked sa očešem alebo si umyjem hlavu tak hroooozne vela ... uz sa bojim normalne ze budem plesata ..aj mama mi uz ide daco do lekarne kuknut ...a kamoske tak isto padaju a ta uz musi nosit vrkoc tak ma malo vlasov ..ja tak nechcem skoncit (
teraz dosť jak ide jeseň...a inak ani nie. podľa toho jak sa češem a tak. a ja mám dlhé vlasy, takže keď ich *zbírám tak to vyzerá kako hrozná guča, ale je ich tam len pár
*vlasy nikdy nehádžem na zem. aj keĎ sa čeešem všetko zbieram potom to zgučím a hádžem do koša,lebo takto by som hneĎ zapchala umývadlo a zajebala zem.*
ja som mala dva mesiace s tym brutal problem, som mala asi 5tinu vlasov, vzdy mi pri kazdom ucesani vypadalo min 150vlasov (ano pocitala som to) a doktorka povedala ze mam malo vitaminom a teraz uz dorastliii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale padajú dosť, na parketách je ich doosť vidno takže dávam pozor a kukám, či nepĺznem až moc. ak áno, zbieram po sebe
A tak normálne, veď komu by z tej školy nepadali? Len otec stále nadáva že ich je plná kúpelňa a nanešťastie ich mám červené tak to nemožem ani na ségru zvaliť
36 500. To je aj z tých 100 000 jedna tretina. Keď vezmeme, že dlhšie vlasy rastú od dvoch do troch rokov, tak stále vám na hlave niečo ostane. Tak vo co go?
42, všera som to počítal
*vlasy nikdy nehádžem na zem. aj keĎ sa čeešem všetko zbieram potom to zgučím a hádžem do koša,lebo takto by som hneĎ zapchala umývadlo a zajebala zem.*