Túto noc nie.. Ale v piatok, keď ich má byť najviac, sa ideme s priateľom rozvaliť na deku ku jazeru tak snáď nám to počasie výjde a niečo aj uvidíme...
Perzeidy padaju uz cca od polovice jula ale s dost nizkou frekvenciou (so specialnymi pristrojmi sa to dalo pozorovat aj cez den, v noci bolo vtedy vidiet tak zo 2-3 za hodinu). Vcera som za 20 minut videl asi 5 meteorov.. a zajtra to bude naozaj divadlo
ja som zistil, že tak či tak to nemá zmysel. akože to sledovanie. aj tak na to zabudnem iba keby som bol nejaký super romantik, tak by som spravil niečo také dotieravé ako tento chalan vo videu
uch, ten chalan je asi veľký romantik, ale ak má peniaze na tak dobrý telefón, tak by si už mohol kúpiť aj lepší batoh... Za cenu telefónu by dostal aj nijaký Deuter, alebo Millet batoh, ale možno že on potrebuje viac ten telefón. Dúfam, že tá dievča ocení, že išiel do hôr, len aby zachytil tie padajúce hviezdy, ktoré, inač, vyzerali parádne!
Tak teda ty sa poriadne vyznáš v tých batohoch. Chodíš azda tiež takto pozorovať hviezdy? ináč to video, je dosť drsné. Ja nie som na takéto citovky a hlavne neznášam, keď to niekto preháňa. A tento chalan to poriadne prehnal. čo je to za telefón, s ktorým vedel natočiť padajúce hviezdy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Kde sú??!!
filip