Predpokladám, že určite to neoznačujem správnym termínom, ale dúfam, že mi poradíte.
Tak baby, chcela by som mať na dlhšie, vlnité, pekné, súmerné vlasy a preto sa pýtam, či sa to dá docieliť týmto spôsobom? dákou to trvalou, ale nie ako babi
@brandys ja som nad tým už uvažovala reálne veľakrát,keďže ich mám nepravidelne vlnité,ale kamoška mala trvalú a hrozne sa jej zničili..takže radšej nie.
Skús vrkoč hneď z ešte vlhkých vlasov, kľudne aj na noc.. prípadne slimáčiky alebo drdol.. a nejaký stylingový krém na vlny a ideš celkom to funguje
@denix to mi je jasné, len keby aj viem v akej miere
@hopelight len ja mám divné vlasy, doslova dlho sa sušia a keď dám vrkoč z mokrých tam sa poriadne nepresušia.. niekedy sa mi aj pri rozpustených stane, že ráno vstanem a sú ešte mokré a naopak keď ich vyžehlím to vydrží asi pol hodinu čiže preeto by som chcela niečo "trvácnejšie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skús vrkoč hneď z ešte vlhkých vlasov, kľudne aj na noc.. prípadne slimáčiky alebo drdol.. a nejaký stylingový krém na vlny a ideš celkom to funguje
dala by som si to znova ale nechce sa mi s tym vkuse srat
@hopelight len ja mám divné vlasy, doslova dlho sa sušia a keď dám vrkoč z mokrých tam sa poriadne nepresušia.. niekedy sa mi aj pri rozpustených stane, že ráno vstanem a sú ešte mokré a naopak keď ich vyžehlím to vydrží asi pol hodinu čiže preeto by som chcela niečo "trvácnejšie"
@najivna vkuse srať akože dávať každý mesiac?
Ja by som tiež strašne chcela mať také vlnité vlasy s veľkým objemom,ale bohužiaľ by to moje jemné vlasy neprežili.
Tak ja si vždy dám penu na objem+vyfúkam difuzerom v predklone+ mam este jeden taký fen s divnym nastavcom a celkom fasa hrivu ptm.
Volám to,že si oklamem vlasy Samozrejme,vydrzi to den-dva.. niekedy tri.
Ale ptm som celkom aj rada,že moje prirodzené sú úplne rovné aj bez žehlenia.
Takže..vlastne na záver by som dodala,že ľúbim svoje vlasy a ani som ti neporadila fasa!